Ja widziałem. http://sourceforge.net/projects/dosbox/
Wersja do druku
Ja widziałem. http://sourceforge.net/projects/dosbox/
Nie masz Ghosta to co sie odzywasz? :pCytat:
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
Zainstaluj to sie dowiesz jakim cudem Ghost robi backup spod DOSa...
Hint: spod wlasnego DOSa robi a nie windowsowego.
No i dziala...
Pozmienialem porty cos tam przeinstalowalem :D i jest... przy ultra II ok 7-8 MB/s... najs :)
Oki, dzięki za podpowiedzi, zainstalowałem SP2 ........... i prawie dobrze (poznikały znali zapytania w zakładce Menadżer urządzeń), ............. dołożyłem dodatkowego "śledzia" z czterema wyjściami USB 2.0 i śmiga (z USB standardowymi, wychodzącymi z płyty działało tylko jako 1.1) ........... pozdrawiam, narka
kurde pozniej znow nie dzialalo... :| wiec kupilem kontroler usb2 na pci.
I super podlaczylem smiga 8500KB/s
Reset. I znow lipa. Co myslicie, czego do wina? Windy?
U mnie pod winda prawie w ogole kontroler nie chodzi. Stery sie resetuja caly czas. Urzadzenie znika i tank pojawia sie pod nowymi literami, az w koncu windowsowi literek brakuje. a pod linuxem rock stable.
eh windows sucks :)
Mi niby kontroler dziala, bez zadnych sterow.. moze zainstaluje.. :D
W kazdym razie dziala po czym po resecie juz jest lipa, zmieniasz port i znow dziala.. ale nie bede co 10 min pod biurko zlazil... ;)
Tak jakby winda nie potrafila "utrzymac
usb2..
Zalezy jaka Winda... mi na Win ME kontroler USB 2.0 na PCI jak go podlaczylem i zainstalowalem tak smigal mi bez zadnego problemu przez wiele miesiecy 8)
XP :)
Nie wiem mam juz tego dosyc ze to raz dziala a raz nie...
Nie po to kupowalem czytnik SanDiska za 70 zl i kontroler za 30 :)
Dzięki
Problem rozwiązany
1. Zainstalowałem SP2
2. Z tyłu w moim kompie wychodziły tylko 2 wyjścia USB 1.1; po dogłębnym przestudiowaniu instrukcji wyjąłem z pudełka "śledźia na cztery wyjścia USB 2.0" (nie wiem jak to się fachowo nazywa" i podłączyłem do płytki .........
USB chodzi aż miło
pozdrawiam RAFAŁ
a ... mam pytanko z innej beczki
lampa 420EX ma funkcję synchronicacji z krótkimi czasami (któtszymi niż lampa wbudowana w aparat). Czy body 350d (który z lampą wbudowaną ma najkrótszy czas synchronicacji 1/200) będzie mógł z lampą 420EX błyskać szybciej niż 1/200? - tzn. 1/500, 1/1000, 1/2000 ....... pozdrawiam