Witam!
Szukam instrukcji w języku polskim do canona EOS 300v!
Jeśli ktoś mógłby użyczyć skanów to prosiłbym bardzo na deep17@o2.pl
Wersja do druku
Witam!
Szukam instrukcji w języku polskim do canona EOS 300v!
Jeśli ktoś mógłby użyczyć skanów to prosiłbym bardzo na deep17@o2.pl
Witam jesli mozna to takze poprosze instrukcje do canona eos300v
mariuss3@o2.pl
A ja też bym potrzebował, bo nie wiem jak zmienić AI Focus na One shot (jeżeli już wtedy takie nazwy istniały) (przy przekadrowywaniu włącza mi się Servo. Czasami już po podjęciu decyzji wciśnięcia spustu - AAA!)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ok, użyłem google (tak, ono pomaga - ZAWSZE) i znalazłem :
64 strona tego pdfa : http://downloads.canon.com/cpr/softw...000_manual.pdf
W trybach kreatywnych na sztywno ustawiony jest AI Focus (CO JEEEEST?!).
zawsze tak było i jest (sprawdź!) - w tzw. "trybach kreatywnych" (he he :-P) masz na sztywno ustawione tryby pracy AF, przesuwu filmu (czy matrycy :lol:) i pomiaru światła.
moja rada: ;-)
Pytanie kontrolne : co to jest tryb kreatywny? (możesz podać przykład) :D:D:D
szczerze: nie mam pojęcia, ale przeglądam właśnie instrukcyjkę od 7D i tam jest CA creative auto - to to? ;-) (kiedyś to były te dziwne buźki, widoczki, sportowcy, etc.), choć fakt - coś tu nie pasuje - bo dziwię się, że się przyznałeś (w końcu) w jakich trybach pracujesz :lol:
he he, ale skoro pytasz, to pewnie chodzi ci dokładnie o te "drugie tryby". no to też podtrzymuję swoją poprzednią wypowiedź - w EOSach serii XXX i XXXX (bez "D") tryby AF, silnika i pomiaru światła też były przecież powiązane w większości z tymi trybami na sztywno. dlatego kupiłem 50E, tam dopiero były osobne kręciołki do tego wszystkiego.
Kreatywne to "PASM" czyli te "literkowe". Te "obrazkowe", to tematyczne.
Cytat:
A ja też bym potrzebował, bo nie wiem jak zmienić AI Focus na One shot
Niestety, możliwość ręcznej zmiany trybu AF ma tylko EOS 300X. Natomiast 300 i 300V mają to na stałe przypisane do programu.Cytat:
W trybach kreatywnych na sztywno ustawiony jest AI Focus (CO JEEEEST?!).
Pzdr
Grzesiu
Trochę odgrzeję wątek, dysponuje ktoś może linkiem, bądź instrukcją dop modelu EOS 300X. Mam angielską do X i polska do 300. Gdzie znajdę do X. Z góry dzięki.
Odgrzeje topik wyszperany w google.
Czy ktoś ma instrukcję w języku PL do Canona EOS 300v?
Jak coś to poprosze na maila simon_sz@o2.pl