dziękuje
Wersja do druku
dziękuje
orzechy- test obiektywu GO
lazienki - ... a wezme aparat , moze jakies zdjecia zrobie :) , brak pomyslow :(
dlonie - nudze sie a mam aparat i chcialbym jakies zdjecia zrobic :)
tak wlasnie odbieram te ostatnie kilka fotek
odloz aparat , zacznij ogladac zdjecia innych ludzi , duzo zdjec , duzo ogladac :) idz na spacer bez aparatu popatrz na cos co cie zaciekawi , ustan pomysl obejdz w kolo , przeanalizuj jak bys zrobil zdjecie i powiedz sobie PSTRYK :) PO JAKIMS CZASIE BEDZIESZ JUZ SAM WIEDZIAL JAK I CO CHCESZ FOCIC :)
witam
Użytkowniku "Fotosc" dziękuje za rady oraz za komentarze do zdjęć. Niekóre z nich są trafne. Jednak co człowiek to oczywiście inny podgląd. Nie zgodze się z Tobą w dwóch sprawach. Zdjęcia z Łazienek uważam, iż nie są takie złe i nie wiem czemu powiedziałeś "... a wezme aparat , moze jakies zdjecia zrobie , brak pomyslow" Otóż zaczynam zabawę z lustrzanką i uważam, że to zdjęcie nie jest złe i nie wynika ono z mojej nudy ale chciałem to ciekawie skadroać - może nieudanie. Dłonie są dla mnie eksperymentem i wiele osób uważa tą fotkę za ciekawy pomysł, jednak nie każdy musi akurat takie rzeczy fotografować. Powiem tyle, że Łazienki i dłonie zosały przez mioich znajomych dobrze odebrane, dlatego te fotki umieściłem na tym forum. Bardzo dziękuje Ci za komentarze i uwagi, są one dla mnie bardzo cenne. Oglądałem Twoją galerię i mogę powiedzieć tylko jedno "ogromny szacuneczek dla Ciebie" Cóż tak jak mówisz uczyć się i jeszcze raz uczyć i eksperymentować także.
Sylwek
hmmm , .. znajomi :)
mi tez kiedys mowili ze swietne , fajne zdjecia ptaszkom robie :) nawet i fotograf jeden z nich byl :) ale jak np. umiescilem tu swoje prace , troche , malo troche :) a wrecz duzo :) innych opinni slyszalem :) a ze fotografuje akurat ptaki , to nie znaczy ze nie umialbym cos innefo sfotografowac :)
bardzo duzo ogladam zdjec , analizuje , jak i co bylo przy tym zdjeciu uzyte ,itp
nie sluchaj znajomych !!!! oni nic nie powiedza madrego na temat zdjec , po to by nie robic ci przykrosci :)
Dzięki Sylwester, masz dużo racji, nie ma to jak opinia kogoś bezstronnego. Dzięki jeszcze raz, a tak jak mówie piekne fotografie robisz.
Sylwek
Róża taka trochę "zmięta"...
Papryczki - ciemne, za dużo cienia i za mała GO. Spróbuj trochę wyciągnąć kolory - większe nasycenie zielonego i trochę więcej czerwieni (wydaje mi się, że papryczka na pierwszym planie jest trochę w pomarańczowa).
Witam
Dziekuję Ci za odpowiedź oczywiście masz race papryczka ma troszkę pomarańczowy czubek :) postartam się nad tym zdjęciem popracować. Jeszcze raz dziękuje za komentarz. A co do róży hmm... mi się podoba
Sylwek
w rozzy tlo rozprasza uwage , skup sie na samej rozy , np ;podelko, w srodku wylozone czarnym , , delikatne swiatlo skierowane na roze i sie robi zdjecie :)
papryczki , hmm nie wiem , po prostu bez komentarza :)
pogoda ?? jak dobrze sie wpatrzysz , to zawsze mozna znalesc klimacik, mglisto , deszczowo , snieg , tylko pomysl potrzebny :)