Genialne rozmycie tła na 15, szkoda tylko tego poruszonego kasku...
Najlepsze 16 :)
Panom na chopperach przydała by się w tle jakaś 'falująca' od gorąca pustynia, ale chrom na motocyklach wszystko nadrabia ;)
Wersja do druku
Genialne rozmycie tła na 15, szkoda tylko tego poruszonego kasku...
Najlepsze 16 :)
Panom na chopperach przydała by się w tle jakaś 'falująca' od gorąca pustynia, ale chrom na motocyklach wszystko nadrabia ;)
Do mnie najbardziej przemawia 15 i 17 ! Może to kwestia gustu! Niemniej jednak wszystkie fotki są bardzo ładne i żywe kolorystycznie :) Fajne tam masz widoki i ludzie jacy stajlowi :D
Dzięki za odwiedziny. Były to pierwsze moje próby i ciesze się że choć parę fotek udało mi się trafić. Następnym razem spróbuję ze statywem rozkręconym w poziomie i czasy tak 1/100...zobaczę co z tego wyjdzie.
Pozdrawiam
zdjęcia rewelacja szczególnie 11, duzo bym dal zeby zrobic kiedys takie zdjecie !
aż się rozmarzyłem ...
Witam
Fotka nr 11 to przypadek, nikogo tam nie było i nagle pojawiła się ta parka, chyba trochę przeszkodziłem w romantycznym spacerze :)
Pociągnę jeszcze nudny temat motorków. Tym razem technicznie szło mi zdecydowanie lepiej i bardziej mogłem skupić się na doborze tła i kadrów. Krytyka bardzo mile widziana.
20.
21.
22.
23.
24.
Pozdrawiam :)
Kolejne bardzo dobre! Na 21 aż czuć tą prędkość :D A 22 przypadło mi do gustu najbardziej :)
16 17 18 bardzo przyjemne dla oka, chociaz 16 najbardziej. Panning wyszedl elegancko. ostatnie fotki tez pieknie. zapraszam na www.foto-moto.pl do dodania zdjec motoryzacyjnych
rewelacja !!
Super fotki (technicznie nie moge sie jeszcze wypowiadac - sama sie ucze) ale sa bardzo przyjemne w odbiorze. Motory - super swiatlo i ujecia tez niczego sobie!