gratuluję, zdjęcia bardzo fajne:grin:
Wersja do druku
gratuluję, zdjęcia bardzo fajne:grin:
rozbrykałes sie :)
widze ze szkiełko trafiło w dobre rece
dzieciołki troszeczke przeostrzyłes a miałes sie pilnowac :)
ponieważ cały dzień nie ma słońca, a ja jestem na urlopie:evil: przedstawiam efekty "nudzenia się" w domu. chciałbym poznać wasze opinie na temat ingerencji w zdjęcia, w przypadku fotografii przyrodniczej. to zdjęcia prezentowałem tu wcześniej pod numerem 11.
15.
widzę, że nie chcecie pastwić się nad moją przerobioną modraszką :mrgreen: podrzucam zatem krzykliwce, tym razem w roli głównej dorosłe osobniki. pozdro!
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
zapraszam do komentowania :-)
łabądki fajne szkoda ze bez dobregoo swiatła
wroble tez ale wymien gałazke bo tak ułamana kiepsko i sie pali w oczy
[QUOTE=nieudacza;373574]ponieważ cały dzień nie ma słońca, a ja jestem na urlopie:evil: przedstawiam efekty "nudzenia się" w domu. chciałbym poznać wasze opinie na temat ingerencji w zdjęcia, w przypadku fotografii przyrodniczej. to zdjęcia prezentowałem tu wcześniej pod numerem 11.
Witaj
Jak zobaczyłem jedenastke w orginale, to mnie zatkało. Jak dla mnie taka ingerencja jest niedopuszczalna i przeczy samej istocie fotografowania dzikiej przyrody. No chyba ze zakładamy ze zdjecia robisz przy pomocy PS-a, w terenie tylko pozyskujesz fragmenty swoich obrazów, potem dorobisz do tego ideologie i jaz mamy nowy nurt w FP :):):)
Pozdr
Rafal
nie no ja młody fociarz jestem, bładzę itd. to nie jest to żaden kierunek. sam fakt, że kubaman wpisał mi się w temat to już duży dla mnie bodziec do dalszego strugania ;-)
Nie tylko Kuba a Rafał to Gips ? :D