Yakuza czy czasami zdjęcie nr 26. nie jest zrobione w Lęborku?
Wersja do druku
Yakuza czy czasami zdjęcie nr 26. nie jest zrobione w Lęborku?
Nie, to zdjęcie jest zrobione w Kędzierzynie Koźlu :)
Kurde jak bedę w tym miejscu to postaram się zrobic takie samo ujęcie..hehe zobaczysz,że znajomo wygląda.
Też idą tory,jest ta wieża po prawej za nią jakis budyneczek (pewnie gospodarczy) i po lewej jakieś stare kolejowe magazyny.
A co do fotek podobają mi się 23 , 24 :)
Pozdrawiam
Witaj
18 - skłaniam się do zdania mungo... żeby chociaż fajny kolor :( widać trochę jakby śmietnik
19 - nie widzę mrocznego klimatu :( trochę stare dobre czasy ślęczenia nad powiększalnikiem mi się przypomniały ;)
23, 24 - fajne :)
25 - mój syn pyta: co autor miał na myśli ;)
27 - a może lepiej, żeby zdjęła okulary?
29 - hm... ro reklama ciuchów? sorry, za skojarzenie ale jakby żywcem z jakiegoś katalogu wyciągnięte, co oczywiście niekoniecznie jest wadą ;)
Trzeba będzie kiedyś wybrać się znów tam na tory troszkę zdjęć porobić i wejść na tą wierze, bo miejsce bardzo ciekawe :)
Co do zdjęć to:
przy fotografii:
18 - nie było niestety szans na żadne ładne kolorki - warunki atmosferyczne fatalne dlatego zdecydowałem się na wersję czarno białą
25 - chciałem uwidocznić ruch, i przedstawić w jaki sposób można "zniekształcić" to co widzimy przez zmianę sposobu w jaki patrzymy na to - w tym przypadku pomogły długie czasy naświetlania które stworzyły coś czego ludzkie oko by nigdy w ten sposób nie zarejestrowało
27 - próbowaliśmy bez okularów - niestety było kiepsko, słońce wtedy jeszcze za mocno świeciło, na sesje mieliśmy wybrać się wieczorem ale koleżance coś wypadło i musieliśmy sesje przełożyć na południe :(
29 - takie samo miałem skojarzenie gdy zobaczyłem to miejsce i koleżankę ustawiłem pod murem - jak z reklamy :)
Hehhehe, wyszło, że myślimy podobnie ;)
A może byś dla porównania wrzucił kolorową wersję 18?
Co do 25 - osobiście brakuje mi lewej strony. Jakoś tak... pusto
Hmm, rzeczywiście nieszczególne światło.
No tak, nie było mnie tam, i tak "off-line" to nie ma co filozofować.
Ale mi się w sumie kolorowe bardziej widzi ;)
30 - hmm, przeszkadzają mi te kolczyki :( i mam wątpliwości czy zdjęcie jest dziwnie nieostre, czy takie miękkie, ale szew na ramieniu jest b. wyraźny