nie rozumiem czemu niektórym nie pasują tu te zdjęcia... ale w każdym razie będę nudny i powiem... GRATULACJE!!!!!!!!!!
Wersja do druku
nie rozumiem czemu niektórym nie pasują tu te zdjęcia... ale w każdym razie będę nudny i powiem... GRATULACJE!!!!!!!!!!
... gratulacje - "chłop" jak dąb... ;-) A nie mówiłem, że będziesz miał co, a w zasadzie kogo focić ...
A tak btw - podejrzewam, że ciągle studiujesz "instrukcję obsługi" ale czy jest szansa na obiecane raw-y z chrztu?:smile:
pzdr,
Trochę spoźnione, ale jak najserdeczniejsze gratulacje!;)
jaK BY CO to na blogu jest kilka zdjeci Kajetana :)
Tez gratuluje i tez zazdroszcze (ja nie moglem byc przy porodzie syna). A tak z ciekawosci: przecinales pempowine czy tylko strzelales foty? :D
na cesarce nie mozna ciac pepowiny nawet mnie na sale nie wpuscili ;) ale dzialem przez okienko
MAM NADZIEJĘ ŻE WIDZIAŁEŚ :mrgreen: http://fotopolis.pl/index.php?komiks=&kid=18&karch=
Jesteś ostatnio cholernie zabawny Franker. Wiem, że masz 16 lat, młodość ma swoje prawa, ale może chociaż spróbuj czasami się zastanowić nad tym, co paplesz na lewo i prawo. To już jakiś czas temu przestało być śmieszne, a obecnie staje się tragicznie:? Niestety miszaqq miał całkowitą rację.