Może to że w Grecji sprzedają dobre wino i kolega po jego spożyciu nie mógł ustawić dobrze ostrości? ;)
Wersja do druku
Może to że w Grecji sprzedają dobre wino i kolega po jego spożyciu nie mógł ustawić dobrze ostrości? ;)
A moze autor chcial pokazac widoki swoimi oczami a ma wade wzroku?:D
moja ciotka miała restauracje i pizze gotową mrożoną w miarę dobrą znanej marki sobie zamówiłem- bo wczesniej do robionych dań się zraziłem- i okazało sie że to też możnabyło spiep...ć bo z mikrofali i do tego brzegi gorące a cały środek lód że zęby połamać...
qrde nie wiem czy to dobre porównanie...;)
kurcze to znaczy ze jak masz 1ds i pojedziesz na wakacje masz robic foty malpa ? ja tam tacham lustrzanke zawsze (mimo ze na wkacje jade motocyklem i miejsca tam malo) wiekszosc fot to takie jak to na wakacjach ale nie wziol bym kompakta bo i po co ;)
mój eos 300 zrobił chyba ze 20tys km w torbie na bak w ręczniku w razie slizga i reklamówce w razie deszczu.
ale w tym przypadku wydaje mi sie,że nie o to chodzi żeby kompaktem robic wakacje.. wg mnie sprzęt zobowiązuje. Jestem instruktorem narciarstwa alp. i widzę jak początkujący narciarze kupują zawodniczy sprzet..
kupujesz jako pierwszy motocykl np. srada 1000 ??
marekb wlasnie ja podobnie okrecam sprzet czym sie da , denerwuje sie ze musze go za kazda raza odkrecac ale i zawsze potem z przyjemnosci wspominam te chwile jak ogladam foty :)
z tymi motocyklami i nartami masz racje ,ale niektorzy nie lubia kompromisow i konczy sie to tak jak u mnie w pracy motocyklem gsxr przejechal 60m potem sie wywali i pekla rama :(
Nie wiem czy wiecie, ale telefonem też można robić zdjęcia:
(moja córka)
Po co komu "jedynka"? :D