dzienks !! Szkoda ze ja prowadze działaloność gospodarcza niezwiązaną z fotografowaniem... :cry:
Wersja do druku
dzienks !! Szkoda ze ja prowadze działaloność gospodarcza niezwiązaną z fotografowaniem... :cry:
BUCHACHA :D
Powodzenia zycze twojej "dzialalnosci" skoro nie wiedziales do czego mogla by mu sluzyc faktura
Niech lepiej ktos odrazu zbanuje tego aliena bo szkoda nerwow, chyba nie raz udowodnil do czego sprowadza nasze watki ?
Pozdrowienia
ech Ci bezrobotni...ale juz sie przyzwyczaiłem :lol:
witka, no i co w koncu kupic a70, czy moze 75? Mam dylemat i prosze o pomoc starych wyjadaczy:)
Polecam A75, zdecydowanie lepiej robi sie zdjecia majac do dyspozycji wiekszy LCD.
Reszta opcji w zasadzie taka sama
A jak z jakoscią zdjęć? Jest jakaś różnica między 70 i 75?
Identycznie, wejdz na http://www.fotokat.interbit.pl/ i skorzystaj z opcji "porownanie"
Maksiu jesli nie masz o czyms pojecia to nie pisz na drugi raz bo jest więcej zasadniczych różnic...to że wiekszy lcd nie znaczy że duzo lepszy bo liczy sie rozdzielczość i faktycznie w a75 jest ona na wyoskim ale nie najwyzszym poziomie bo ma 114.000 pixeli szkoda ze nie 134 000 no ale i tak lepiej niz w a70 no ale to nie wszystko bo jakby to było wszytsko to po co placic za sam wyswietlacz az 150 czy nawet wiecej drożej ..to znaczy Maksiu na pewno by tyle dał zreszta zerknijcie na jego foto z boku widac ze jakis słabo rozgarniety byc moze nawet niedorozwiniety :D no ale wracając do tematu to karta pamieci w a75 jest 2 razy bardziej pojemna do tego 9 punktowy af a nie pięcio dzieki czemu foty sa ostrzejsze dużo no i trzeba tez zwrócic uwage ze komp juz nam nie jest potrzebny do bezposredniego wydruku fotek bo jest specjalny przycisk PRINT/SHARE który robi wszystko za nas :) Dodano tez bodajże 6 scen tematycznych dzieki czemu fotki przy kazdej okazji wyjda dobre i bardzo szybko...no i to z grubsza wszystko..sa jeszcze specjalne smaczki ale to juz bardziej dodatki niz cos co sie przydaje..naprzyklad rozmieszczenie przycisków bardziej komfortowe..tyle ze w a70 juz bylo naprawde ok...a do kazdego idzie sie przyzwyczaic..ojej ale sie rozpisałem ale mam nadzieje ze Ci pomogłem..tak wogle to ktos inny na moim miejscu to by Cie odesłał to przeszukania forum ale znaj moje dobre serce :oops:
z osatatniej chwili tu masz link do canona a70 ze wszystkim za890 zełek POSPIESZ SIE!!!
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25946473
thx za info
w temacie transmisji z kompem dosyć użyteczna funkcja,
a raczej scenka rodzajowa z dnia dzisiejszego:
żonka korzysta z komputera (strony, poczta i takie tam),
a synek(lat 9) lata z aparatem i strzela foty swoim zabawkom
i kręci filmiki i.... załadował kartę....
ja się przyglądam z boku,
podszedł do kompa, podpiał aparat pod kabel, on/off
i wcisnął Print/Share, zabłysła niebieska dioda,
wybrał transfer All image... i pojechało do kompa,
nie przerywają pracy mamuśce.
Całkiem milutka funkcja.