U mnie świecą chyba bardziej , piszę chyba bo w obu przypadkach są widoczne bez problemu czy jest ciemno czy też patrzę na słońce
Wersja do druku
U mnie świecą chyba bardziej , piszę chyba bo w obu przypadkach są widoczne bez problemu czy jest ciemno czy też patrzę na słońce
to łatwo przeoczyć, bo dopóki widzisz wyraźnie parametry to się nie zastanawiasz. Widzisz - więc jest dobrze.
Dopiero kiedy pojawiły mi się problemy z widocznoscią tych zielonych cyferek, to zacząłem sobie przypominać, ze w kliszaku sie rozjaśniało w razie potrzeby i wyszło na jaw, że mam to spie... tfu, zepsute :evil:
Teraz zastanawiam się co z tym zrobić?
Serwisu trochę się boję, bo szkoda, żeby przy okazji zepsuli co innego. Na początek chyba spróbuję reload firmware, a potem pomyślę...
Paranoja i przesada. Ja np bardzo czesto forum mam otwarte przez wiele godzin a mam czas na przeczytanie/napisanie tylko np po paru godzinach a przegladarka dziala w tle.
To po prostu niegrzeczne tak sie stresowac ze nikt nie odpisal :? .
Przypadek. Po prostu akurat ktos znalazl czas i ochote na odpisanie. Nie widze zwiazku z jakoscia opisu problemu a nawet personalnie uwazam pierwotny opis za lepszy bo precyzyjniejszy.Cytat:
Co ciekawe - ponowne przedstawienie problemu (w innych słowach) przyniosło szybkie rozwiązanie, zatem logika podpowiada mi, ze czekanie na nic by się zdało, bo po prostu wcześniej zbytnio zamotałem się z opisem problemu, stąd opisanie go innymi słowami uważam za potrzebne i jak najbardziej na miejscu.
potwierdzam w 100% -ja przesiadlem sie z 30 D na 5D i jestem zachwycony mozliwosciami matrycy-zdjecia są naprawde o klase lepsze.
Także jesli poważnie myslisz nad kupnem nowej puszki to nie zastanawiaj sie długo bo naprawde warto.
Ps.na marginesie puszke zakupiłem niedawno od naszego kolegi forumowego Toversivy-polecam sprzedawce;)
Musiałem aż popatrzeć, zmienia się, choć cyferki są na czarnym tle i jakoś nigdy nie miałem problemu z odczytem.