Malowana Światłem
Wersja do druku
Malowana Światłem
spiderman
Można poprosić o jakieś komentarze ?
Il Fuoco : o co chodzi tobie z tym spidermanem ?
to było pierwsze skojarzenie jakie nasunęło mi się po spojrzeniu na to zdjęcie a konkretnie na koszulę. zobacz sobie jak wygląda spiderman:)
i żeby nie było niedomówień - zdjęcie przyjemne ale IMO na twarzy modelka niepotrzebnie "pomalowana" światłem.
Nr 3 mi się najbardziej podoba ;)
Podczas Festiwalu Kultury Brazylijskiej można było obejrzeć pokaz capoeiry,i nie tylko.Równierz był pokaz tańca samby ulicznej takiej jak jest w Rio,ale to już będzie następny temat.
AND NOW IT'S SHOW TIME :twisted:
Nr.01
Nr.02
Nr.03
Nr.04
Nr.05
Nr.06
Nr.01
Nr.02
Nr.03
Nr.04
Nr.05
Nr.06
Nr.07
Nr.08
Życzę miłego oglądania i poprosze o komentarze :wink:
no bardzo przyjemny secik, wlasciwie ciezko sie skoncentrowac i spojrzec obiektywnie, no ale sprobujemy, bede pisal co mi sie nie podoba co bym poprawil bo ogolnie zdjecia sa niezle z malymi korektami ;-)
1.cien na reku, pod pacha, na nodze - zbyt gleboki moze da sie to rozjasnic ale to jest poprostu czarne i za ciemne
2. tu juz jest lepiej jedynie przy dloni znow jest plama a co do sylwetki to prawa reka modelki mogla by sie schowac (moze wyszopowac?) bo troche wystaje
3. fajnie jest choc moze zbyt wyeksponowany jest nos
4. jest ok, tu ta czern tak nie razi jest troche plynniejsza przez co bardziej naturalna i spokojniejsza
5. niestety znow plama na reku urywajaca sie gwaltownie na lokciu
6. a tutaj zagrala ta czern bardzo dobrze lagodniejsze przejscie nie ma wyraznych granic, fajny kadr
7 i 8 znow ostre przejscia w czern
bardzo fajna seria moze zbyt przesadziels przy obrobce moze przy ustawieniu swiatla ale ciekawie to w sumie wyszlo chetnie zobacze kolejne sety ;-)
Oczywiście nie ocenie fotek obiektywnie bo... bo nie ;) Wszystkie fajne oprócz 5 , coś ułożenie modelki szwankuje. Z przyjemnością obejrze następne :mrgreen: