Oby to wielka pomyłka,mam nadzieje że doczekam się F7 8)
Wersja do druku
Oby to wielka pomyłka,mam nadzieje że doczekam się F7 8)
Cytat:
Zamieszczone przez tenisista
Moim skromnym zdaniem to jak jest jasno (canon board) to oczy bolą :lol:
bez obaw. za rok Nikon zapowie D2Hs+ Turbo ABS. technologicznie na poziomie 1D, ale uzytkownicy z zoltymi okularami i tak sie beda jarac :D a jak sie poltora roku pozniej aprat pojawi, to tez beda utrzymywac, ze Canon to g..., bo to ich 5 lat zacofane technologicznie Nikony sa osmym cudem swiata :-)
ech... frustraci :D
Akustyk - to ze na forum Nikona jezdza po Canonach nie znaczy ze i my mamy sie tak samo zachowywac. Przy okazji jakiegos innego watku obiecalismy sobie ze nie bedziemy tacy jak lni. Wiec przyhamuj prosze troche w swoim wjezdzaniu na Nikona i jego uzytkownikow :?
Vitez, nie czepiaj sie :lol: :lol: :lol:
Kolega Akustyk na forum Nikosia jest bardzo grzeczny :mrgreen:
Bo tam by go zjedli a ulżyl sobie na nich wlasnie tu :?Cytat:
Zamieszczone przez krecio
OK, przyhamuje tak czy siak. ale zauwaz, ze do Nikona jako takiego uwag nie mialem (poza tym, ze firma daje plamy i przeciaga premiery o dlugie miesiace). mam natomiast alibi do uzytkownikow aparatow tej firmy, ktorzy bardzo zle reaguja na jakakolwiek krytyke wszelkiego sprzetu z napisem "Nikon. a juz nie daj BIOS-ie wspomniec, ze Canon mogl cos zrobic lepiej :shock: koniec swiata!Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
i tak naprawde o to mi chodzilo :-)
[ Dodano: 12-03-2005 ]
chyba nie do konca, bo gdy osmielilem sie na tamtym forum wyrazic kontropinie, ze 350D wcale zly nie jest, to zostalem zwyzywany od propagandowcow Canona, Czachy II i w ogole grzecznie poproszony o niezabieranie glosu.Cytat:
Zamieszczone przez krecio
no to nie zabieram :-) grzeczny w sumie staralem sie byc, ale tam trudno o to, jesli nie masz zoltych okularow i jestes krytycznie nastawiony do sprzetu - w kazdym razie innego niz Canon, ktorym tam straszy sie male dzieci, co to nie chca zupki zjesc :mrgreen:
A juz myslalem, ze na dwa fronty pracujesz. :roll: :mrgreen: :roll: