środa. spotykamy sie na rogu gdanskiej, a chodkiewicza. 16:00??
Wersja do druku
Jezeli o mnie chodzi to najwczesnie o 17.30 moge byc.
To może jednak 17:30?Im więcej nas będzie tym lepiej.
Potwierdzam,będę razem z bratem Nikoniarzem:)
...i kiedy juz sie wydawalo ze sie uda zebrac i cos wspolnie pofocic to sie rozpadalo :(
My jednak liczymy,że przestanie padać bo się rozjaśnia.Poza tym Graphite pewnie już nie ma dostępu do forum i głupio by było się nie pojawić.
ja niestety jeszcze w pracy siedzie wiec raczej sie nie wyrobie :(
Plener sie odbył ale ze względów na "nadpobudliwość osób pod wpływem środków odurzających" nastąpiła nagła zmiana miejsca, wiec w sumie odbyliśmy wycieczkę przez ul. Gdańską na Stary Rynek, przez Wyspę Młynską, ul. Focha i powrót przez Śniadeckich i Gdańską. Bardziej to był spacer + dyskusja niż plener w pełnym słowa tego znaczeniu ale ja nie narzekam, a wręcz przeciwnie: więcej takich wypadzików i dyskusji (+plener). Co do pogody - ona tylko przeszkodziła by w robieniu zdjęć, a my byśmy się gdzieś zbunkrowali (parasolki?) i pogadali jak Canonier z Nikonowcem (czy jak to się tam odmienia.... ;-) )
ps. to jest forum Canona, a widzę sporą aktywność panów ''N'' :-O ??? CANONIERZY - do boju!!! Nie spać !
Czyli suma sumarum na londynku byliśmy z 5 minut:lol: No niestety z Panami krzyczącymi,,to moje okna k***a!!!'' nie ma co dyskutować :mrgreen: Jednak liczę,że jeszcze kiedyś się tam wybierzemy.Plenerek był bardzo sympatyczny,a z 2-3 zdjęcia zaraz wrzucę:)