Proponuję małą ankietę: do kogo podobna jest Weronika, do mamy, czy może do taty?
Przyznaję szczerze, że jestem w sytuacji "przedstresowej", w tygodniach zostanę dziadkiem.........Boże!!!!!
Wersja do druku
Proponuję małą ankietę: do kogo podobna jest Weronika, do mamy, czy może do taty?
Przyznaję szczerze, że jestem w sytuacji "przedstresowej", w tygodniach zostanę dziadkiem.........Boże!!!!!
Gratuluję.Moja córeczka ma juz 35 latek a ja chodze na rzęsach koło ośmioletniej wnuczki i czteroletniego wnuczka.(oczywiscie z canonem)
Jest sie z czego cieszyć.Ciekawe czym bede pstrykał prawnuki????
Prosze pogratulowac dzielnej mamie ,jeszcze raz wielu szczesliwych lat i pieknych fotek.
Gratulacje
mądrze wychowaj...
i kochaj...
pozdrawiam
Gratuluję i życzę przede wszystkim zdrowia, radości z pociechy, na początek przespanych nocek i później, byś zawsze był z niej dumny.
i ja również przyłączam sie do gratulacji :D
hej
właśnie wróciłem ze szpitala. Bardzo dziękuję za gratulacje i życzenia, przekażę Izie, na pewno się bardzo ucieszy.
Kurde - super sprawa 8)
Gratuluję córki Kubaman. Widzę, że mała w inkubatorze dlatego zyczę wam zdrowia i abyś jak naszybciej skompletował rodzinę w domu.
P.S Moja starsza córa to też Weronika. Aktualnie zmienia się we wsciekłą nastolatke ( ale po urodzeniu wyglądała równie słodko jak twoja.)
He he witamy w gronie tatusiów. Gratulacje :)
Gratulacje !!!