O, czyzby Ken Rockwell musial wkrotce odszczekac to co pisal wczesniej o "obsolete 35mm", "standard DX format", "oversized FF 5D sensor", itd.? Nagle sie okaze, ze jednak FF to nie taki glupi pomysl...
Wersja do druku
O, czyzby Ken Rockwell musial wkrotce odszczekac to co pisal wczesniej o "obsolete 35mm", "standard DX format", "oversized FF 5D sensor", itd.? Nagle sie okaze, ze jednak FF to nie taki glupi pomysl...
i Xsync 1/250 :lol:
na razie same przecieki a niektorzy juz prawią jaki to on markkiller ;) i juz go kupuja ;)
A calkiem serio - jesli Nikon (prawie) FF sie pojawi, to odkryjemy
nagle "problem szerokiego kata" u konkurencji...
17-35 okaze sie wcale nie tak genialne jak wszyscy mysla,
a poza tym... nic ciekawego nie ma. Acha, przeciez mozna montowac
szkla DX (na serio, na FM czytalem zaperzonych nikonowcow
udowadniajacych ta oczywista prawde...) i stare manualne i ZF....
Zobaczycie, ze bedzie wesolo :-)
zgoda, ale bez przesady ;) to kupowanie kota w worku ;) nawet chyba nie ma zdjec tegoz killera nie mowiac o samplach ;)
dobrze by bylo by cos wymodzil nikon dobrego, choc patrzac na obrazowanie dotychczasowych dslr nikona to nie bardzo chce mi sie wierzyc by byla to jakas rewolucja
Co do tych zachwytów. Poczytaj sobie posty na forum nikona na prawdę niezły ubaw :lol:. Zacytuję tylko dwa :lol:.
Cytat:
QRVA !@ Miód na moje nerki !
HAHAHA Canoniarze pie.... będą lizać nasze szkła. Normalnie nie mogłem do końca doczytać tego wątku! Toż to powinno się ze mną uzgadniać jego publikację ! Czy ktoś już zdążył na Canon Board ich wyśmiać? Normalnie zacząłem nagle poważnie myśleć o sprzedaży bryki.
No ********a sprawa....
Nie mogę się otrząsnąć...
Podajcie tylko cenę - mam nadzieję że nie będzie to 30 tys. Z resztą - w końcu stanieje !
Jak mogło mnie ominąć to proroctwo ! Ale kwas kanoniarze hahahaha....
CZAD!
:lol: :lol: :lol:Cytat:
Co z tego że wyjdzie jakiś tam mark 3 jak mało kto w Polsce go kupi hehehe. A chętnych na D3 już nie brakuje i jestem pewien że się znajdą !@
Jak ktoś myśli o Canonie to w głowie ma tylko 5D i marzy o cropie bo nie stać go na 400mm a tutaj będzie rewalacyjna sprawa i niech się w buty poliżą z tym mareczkiem !@
co za zajadłość ... ci ludzie chyba nie są normalni to jawni psychole ;)
sprzedają bryki na puszki, liżą szkła, no nie wiem może jakaś terapia ....
swoją drogą to ciekawe co pokażą ich szkła na tym FF .... ciekawe czy będzie lament ... i kupa śmiechu