tu masz rację....pokazali wydmuszkę i rozdmuchali trochę newsów - moim zdaniem na wyrost...Cóż, pewnych rzeczy nie zrozumiemy przypuszczam nigdy. Ale mnie jako uzytkownika systemu cieszy, że nie umiera, jak mu to pisano na wielu boardach i u nas i na świecie. Wręcz przeciwnie, rozwija się coraz lepiej ( puszki, szkła ). W końcu mógłby się wypiąć - żyje z diagnostyki obrazowej ( endoskpy, wzierniki itp - na tym polu praktycznie "zamiata" rynek ) a w dziale foto bazuje na kompaktach ( całkiem ciekawych ).
ale jak widać nie olał DSLrów i to mu się chwali.
Ja już jedną ręką macałem 20/30D i 100-400L bo z racji pasji takiego zestawu potrzebowałem ale...
Jeśli 510 da gładki obraz ( ma dać lepszy niż w E-330 a mi wystarczy żeby był chociaż taki sam ) to jestem w domu. Do tego mogę dołożyć Sigmę 135-400 albo 50-200 czy zapowiadany na ten rok 70-300 i mam idealny zestaw do samolotów.
Przetrwam do E-X lub nawet nie będę go potrzebował...
Trochę mi ulżyło bo mam już kilka szkieł w torbie i Dziadka E-1 a sadziłem że powoli zaprzedam duszę Canonowi ( choć kto wie...:oops: :lol: )
Zazdroszczę jednego użytkownikom Canona - firma nie kombinuje, nie robi "wodotrysków" tylko spokojnie dodaje parę przycisków i gadżetów do kolejnych wydań XXD a Wy macie poczucie stabilnośći systemu.
Na szczęście wygląda na to że Olek podąży w tym samym kierunku, po dość nerwowym początku.