nie!!! - u mnie jest demokracja :), dlatego wyrazilem swoje zdanie i napisalem zebyscie sie okresli. Jesli nikt nic nie napisze zostanie po staremu - czyli zdjecia wykonywane pod battle.
Wersja do druku
nie!!! - u mnie jest demokracja :), dlatego wyrazilem swoje zdanie i napisalem zebyscie sie okresli. Jesli nikt nic nie napisze zostanie po staremu - czyli zdjecia wykonywane pod battle.
Ja jestem za tym żeby dopuścić tylko zdjęcia obione pdo konkurs. Wtedy wszyscy będziemy mieli mniej więcej równe szanse - tak samo nieciekawe warunki :lol:
Właśnie wróciłem z wypadu nad rzeczkę i mimo że zdjęcie nie są za specjalne to i tak jestem zadowolony - nie ma to jak znowu poszwędać się po krzakach :mrgreen:
PS Proszę mnie wpisać na listę :)
OK, nie ma problemu. Tylko pytałem. Może ude mi się jeszcze coś zrobić, może nawet w tym samym miejscu. Zdjęcie już poszło gdzie indziej, żeby nie było problemu.
ale wczoraj było niebo na Lubelszczyźnie, i tylko żal że bylem w podróży z Wawy do L-na i nie mogłem robić zdjęć rzeki z takim niebem...
U mnie od kilku ładnych dni piękne szare niebo :-x
Zrobiłem dzisiaj parę zdjęć... światła w sumie nie było, ale nie mam czasu na tyg (całe dzionki w robocie)
Klołem jak diabli... jak miałem na body 10mm to około 100m ode mnie w dół rzeczki podeszła sarna, weszła powoli do wody i popłynęła z nurtem...tele leżał w torbie.
pozdrawiam wszystkich Wodników-Szuwarków
Mam nadzieję, że w nadchodzącym tygodniu będzie odpowiednie światło na zrobienie zdjęcia. Na razie w tym temacie cieniutko u mnie z fotkami.
Moje zdjęcia poszły, więc już czekam tylko na werdykt.
Powodzenia dla wszystkich w ujarzmianiu rzeki...
a przyda sie, przyda - ja sie dopiero wybieram...