-
hehe ja nawet miałem pomysł na zdjęcie dzieciaków grających przez trzepak ale na meczach i tak robię więc poszedłem troche na łatwizne. no ale zobaczymy co pokażą inni. jedyny problem to że właściwie od razu będzie wiadomo które zdjęcie jest czyje ale mam nadzieję że głosujący nie będą tego brali pod uwagę ;)
-
w związku z tym, że w wielu battlach są problemy z dosyłaniem zdjęć, wszelkiego rodzaju opóźnienia itp. proponuję żeby godzina 18 dnia jutrzejszego była końcowym terminem nadsyłania zdjęć. Ułatwi to na pewno sprawę Tomaszowi, który zakłada sondę i nie będzie zbędnego zamieszania typu "czekamy jeszcze czy już wystawiamy?". Myślę, że ci, którzy mieli wysłać zdjęcia to zmieszczą się w terminie a jak ktoś się ociąga to znaczy, ze się rozmyślił i nie ma ochoty brać udziału w zabawie. Co sądzicie o mim pomyśle?
-
mnie to gilga i powiewa.
;)
-
hehe no nie wątpię bo akurat tego, że Ty mógłbyś nie wysłać zdjęcia to się nie obawiałem ;)
-
ha!
Widzisz.
Na każdy inny battle się spóźniałem.
:)
-
no ale ten jest zdecydowanie w Twoich klimatach więc nie wyobrażałem sobie opcji żebyś przepuścił taki temat :p
-
Moje też już poszło... więc czekamy na reszte i do jutra...
-
Jak na razie foty przysłali : czajna ; adamek ; decha .
-
Wychodzi na to, że już ponad godzina po terminie zgłoszeń, także czekamy na sonde...
-