Jeśli mnie pamięć nie myli to na te Targi wybieram się od jakiś paru lat.
Jeszcze nigdy nie dojechałem :mrgreen: :lol:
PS. Tyle, że ja bardziej pod kątem video.
Jeśli mnie pamięć nie myli to na te Targi wybieram się od jakiś paru lat.
Jeszcze nigdy nie dojechałem :mrgreen: :lol:
PS. Tyle, że ja bardziej pod kątem video.
Witam. Zapraszam oczywiście do Łodzi:D .
Jestem raczej początkujący i szczerze mówiąc nie mialem okazji być wcześniej na takowych targach ale myślę, że tym razem sie uda.
Co do spotkania po targach - jestem na TAK. Myślę, że wspomniane miejsce (MIG, kładka przy Al. Politechniki) jest dobrym punktem do spotkania zainteresowanych.
Trzeba tylko wyznaczyć odpowiednią godzinę a potem...
rozwiązań jest wiele.
PS. Ze znakow rozpownawczych mam jedynie smyczkę. Brak ID (narazie).
Pozdrawiam
Ja też zapraszam! A z targów do pubu :) .
Jak ktoś chce zapytać o kwestie związane z dojazdem, spotkaniem to walcie do mnie (nie dosłownie, ale) śmiało.
Bierzcie ze sobą dziewczyny, bo w może ich dla wszystkich zabraknąć ;) !
Czy ktoś z przyjeżdżających na targi/późniejsze spotkanie ma Canona 100/2.8 Macro USM i mógłby mi go na miejscu użyczyć na krótki test? :)
Panowie, może ktoś z miejscowych zapluje jakoś piątek ;) :?:
jakies spotkanie przed targami a następnie jakiś wypadzik po targach :?:
Nie wiem czemu wydawało mi się że 30 to sobota :) W każdym razie trzeba by jakoś określić godzinę o której się spotkamy, przed czy po itp.
Czy na tych targach można też kupić to co wystawiają - tak od ręki? Targi to nie wystawa - chyba:)
Coś brak odzewu :/ Kto potwierdza swoją obecność jutro i mniej więcej w jakich godzinach?
Obecny 8)
Widzę, że tutaj jakoś koledzy mało garną sie do spotkania - więc pewnie będę z Kolegami z CF, którzy chcą się spotkać.
Piątek godzina 11 Koło miga 21 ;) tam właśnie spotyka się grupa CF i zapewne będę tam również i ja.
Tak czy siak będę miał ID forumowe:D