Spoko, spoko eternus, masz jeszcze prawie 10 dni. Zapowiada się ciekawie aż nie mogę doczekać się zdjęć.
Wersja do druku
Spoko, spoko eternus, masz jeszcze prawie 10 dni. Zapowiada się ciekawie aż nie mogę doczekać się zdjęć.
no ja pomysł już mam tylko muszę pojechać i zrobić a to najgorsza sprawa... w nocy pracuję, za dnia ostatnio dorabiam w innej robocie a po tym wszystkim padam na ryj... jak to się trzeba czasem namęczyć żeby na nowe szkło zarobić :p
hehe - i nie ma ze boli... 8)
Ja sie poswiecilem i to nie celem zarobienia na eLke, ale celem zrobienia fotki do battla. Brrrr... nigdy wiecej wstawania rano. :)
No, ale moja fotka juz wyslana.
Eternus jestem pod wrażeniem, ja ciągle sprawdzam możliwe plany zdjęciowe (kurcze ale to zabrzmiało). Wstawanie poranne jest zawsze traumatycznym wydarzeniem ale i tak teraz wstaje się później niż w czerwcu czy lipcu ;)
Ciekaw jestem pozostałych zdjęć.
juz wysylacie zdjecia? Termin do 4 czy cos sie zmienilo?
Nic się nie zmieniło, termin wysyłania zdjęć to 4 luty, godzina 21.00. Jeśli ktoś będzie miał problem z wysłaniem fotki proszę o kontakt na pm, wówczas może w drodze wyjątku przedłużę termin o 2-3 godziny.
kurde ja pomysł i plan mam tylko ciągle brak czasu lub pogody żeby cyknąć foty :/ dzisiaj o 2 w nocy wróciłęm z żydowskiej imprezy i już kompletnie nie miałęm siły wstać na wschód... mam nadzieję że dam radę coś ustrzelić przez ten tydzień
No coś ten świt mnie nie zastanie...
Czy to ma być kolejny mój battle, gdzie wystawię jakieś byle co? Czas się kończy a ja siedzę na chorobowym.
Panowie, gdybym nie dał rady, to wybaczcie.
No chyba, że jest możliwość przedłużenia terminu o kilka dni. Bym był wdzięczny.
Prawda jest taka, że pogoda nie sprzyja robieniu zdjęć. Poza tym, niektórzy z kolegów się pochorowali co podwójnie nie sprzyja fotografowaniu.
Dlatego moja propozycja jest taka aby przesunąć termin wysyłania fotek o trzy dni. Mam nadzieję, że uczestnicy nie mają nic przeciwko tej propozycji ale jeśli się mylę proszę o stosowne posty.
jak narazie to nikt sie nie chwali że wysłał
może termin dłuższy pomoże
pomysłu nie mam:confused:
za dużo pracyyyy
ale jutro
kto wie...??