ciesze sie ze komus sie podoba:d
A teraz zdjecia z dwudniowych warszatow fotograficznych, na ktorym mialam przyjemnosc byc:)
15. Martin-nasz model z zawodu ciesla:)
16.Krystian-jeden z uczestnikow
Zapraszam do komentowania:)
pzdr
Wersja do druku
ciesze sie ze komus sie podoba:d
A teraz zdjecia z dwudniowych warszatow fotograficznych, na ktorym mialam przyjemnosc byc:)
15. Martin-nasz model z zawodu ciesla:)
16.Krystian-jeden z uczestnikow
Zapraszam do komentowania:)
pzdr
1. Jest ok, choć nie pasują mi te odbicia w okularach (tak zupełnie subiektywnie)
2. Zupełnie nie rozumiem kadrowania.
co do jedynki to taki sympatyczny wydzwiek ma to zdjecia, przynajmniej dla mnie. Zadowolony i uczciwy z twarzy jak i szczery z usmiechu czlowiek ale dodam, ze u siebie na LCD co prawda prawie nie widze konturow postaci w ciemniejszych miejscach. szkoda - moze cos mozna z niej jeszcze wyciagnac?
co do dwojki - kadrowanie jak i sam obiekt nie moim guscie ale dla joasi moze ... ;)
ad.1Mi tez nie pasuja ale juz za pozno. mozna jeszcze w ps sie 'pobawic' ale to by pewnie pogorszylo efekt:(
ad.2 Teraz to ja tez nie rozumiem tego kadrowania...;)
Nie scinac czy scinac wiecej?
Dla Joasi tez nie:p
Z tym chlopakiem to w ogole smieszna historia-nie bede sie wdawac w szczegoly bo boje sie ze tu kiedys zagladnie;) W skrocie:wydal 10tys euro na sprzet a nie potrafi np zmienic przyslony lub zadaje pytania w stylu "czemu ten obiektyw nikona nie pasuje do mojego aparatu?"(canona)...
dzieki za komentarze:)
pzdr
Zdcecydowanie, lepiej nie. szopowanie okularów to raczej żmudne zajęcie, bardzo żmudne :-)
Tak jak napisałaś więcej, albo wcale, tutaj sprawia to wrażenie całkowitej przypadkowości wyboru kadru.Cytat:
ad.2 Teraz to ja tez nie rozumiem tego kadrowania...;)
Nie scinac czy scinac wiecej?
Mam luki w tym watku bo jakis czas temu wywalilo mi wszystko z serwera i jakos nie moge sie zebrac zeby zrobic z tym porzadek:(
Teraz wrzucam jednego domowego pstryka z wczoraj. I dwa starsze ze spaceru.
17.
18.
19.
pzdr
2 prawie fajne,blenda i 2 kroki w tył i super fotka.1 i 3 kicha
dla mnie 18-tka super nic bym nie poprawiał