tylko szkoda ze tutaj nie zadziałali :D
BTW ten po prawej nawet podobny do viteza nie? :D:D:D:D
Wersja do druku
tylko szkoda ze tutaj nie zadziałali :D
BTW ten po prawej nawet podobny do viteza nie? :D:D:D:D
Te murzyn co Ty masz do mojego tematu co??:wink: tez widze troszke podobienstw:lol:Cytat:
tylko szkoda ze tutaj nie zadziałali
czarnuchy nie lubią ankiet :} sra sie tam gdzie sie da i tyle :D
najpierw krzycza ze moderatozy dzialaja - teraz ze moderatorzy nie dzialaja tylko sr....a ;-)
trafic za wami ?!?! - bezcenne !!!
za muszle zaplscisz karta
Nie lubisz ankiet bo jak na czarnucha przystalo robisz za krzakiem;-)
[zeby czasem nikt nas nie posadzil o rasizm - to takie wewnetrze gry slowne, osoby nie w temacie proszone o spory dystans]
U mnie wiodaca marka jest Daelim. Sa robione "na miare" tubylcow, troche za niskie i niezbyt wygodne, ale najwiekszym problemem jest droznosc, a raczej sporadyczny jej brak. Na dalekowschodnie wycieczki polecam zaopatrzec sie w przenosna wygodke.
Pozdrawiam
Dominik
a ja sram gdzie popadnie...
Dupochlasty nie są wcale takie złe. Trzeba jedynie odpowiednio pomyśleć (chyba, że czas nagli :mrgreen:) i wyścielić papierem. Wtedy nic nie pluska :twisted:
A z tym Gierkowym to dopiero teraz zajarzyłem - mam taki na wsi w domu.
Generalnie te z półeczką nie są złe - chyba, że ciśnienie w spłuczce nie daje temu rady :lol:
Wyściółka ma jeszcze jedno kolosalne znaczenie, zwłaszcza w kiblach publicznych, firmowych itp. Dzięki temu sprawdzasz od razu czy w ogóle jest papier w zasobniku!
Bo niekiedy może nie być i jak sobie ulżysz bez sprawdzenia to potem zostaje juz tylko tylko czekanie lub telefon do przyjaciela (o ile masz przy sobie komórkę) :mrgreen: