A nie dostałeś go z kartą promocyjną 4Gb?
Pozdr
Artur
Wersja do druku
A nie dostałeś go z kartą promocyjną 4Gb?
Pozdr
Artur
Temperatura nie powinna mieć tu nic do rzeczy, o ile nie jest oczywiście jakaś ekstremalna. Ja fociłem swoim 350D z powodzeniem przy -25C i problemu nie było, no może trochę wolniej wyświetlacz chodził i to wszystko.
EDIT
Masz do niego grip'a ? Jeżeli tak, spróbuj włożyć zamiast akumulatora, szesc bateri AA. Być może jest to wina niesprawnego aku? Na pewno go naładowałeś do pełna ?
A jeżeli masz taką możliwość to oczywiście uderzaj do sklepu.
Jesli z kartą platinium to polecam ten wątek
Pozdr
Artur
No to wygląda na to że to kolejna ofiara. Pocieszające jest to że przynajmniej nie jest to wina body :).
mialem tak samo, wymien karte i wszystko bedzie dzialalo prawidlowo
... historia z canonem na samym poczatku byla dluga i niekoniecznie mila...
... dziesiatki telefonow do canon Polska, autoryzowanego serwisu po sklep w ktorym zostal kupiony - kazdy odsylal do kogos innego ...
... wszyscy nie potrafili (mam nadzieje) pomoc ...
... ale mam w koncu obiecujaca wiadomosc od pracownika Canon Polska ...
... w piatek problem niekompatybilnosci karty 4 GB platinum, z ktora byl i chyba nadal jest sprzedawany w/w aparat, zostanie w jakis sposob rozwiazany na naradzie ...
... oczywisice o decyzji marketingu Canona postaram sie jak najszybciej poinformowac - na szczescie mam bezposredni numer do pracownika wiec moze bede cos szybko wiedzial ...
... pozdrawiam ...
Może 400D nie "lubi" niektórych kart :mrgreen:.
A tak na poważnie to gdyby wierzyć we wszystkie te zapewnienia, że coś z czymś działa lub nie, które pojawiają się na forum to należałoby dawno już wszystko wywalić do potoka :D. Przecież ze sprzętu który ja posiadam/użytkuję prawie wszsytko ma BF/FF, grzechocze, trzeszczy, rozpada się, jest mydlane, nie ostrzy, wiesza się, pada itd.
mialem to samo z 400d, znajomy ktory mi sprzedal aprat rozmawial z serwisem i potwierdzili ten problem - karta jest temu winna. trzeba ja czesciej formatowac lub wymienic karte.