-
Witam serdecznie wszystkich :)
Ja w maju u nich kupiłem moją 400d niestety niedawno się zepsuła (podobno przepalił się bezpiecznik jakiś (według serwisu Fototronik)) a ze nie moja wina to chciałem na gwarancji naprawić więc oddałem do Fotomedia body i czekam tylko ze teraz mnie trochę przestraszyliście konta allegro mają zawieszone, telefonu nie odbierają, mam nadzieje ze odzyskam naprawione body :)
Pozdrawiam
Alch
EDIT: Nie jest źle dodzwoniłem się, jeszcze zobaczymy ale na razie jestem zadowolony z ich usług.
-
nie wiem jak złączyć post po raz drugi proszę moderatora o pomoc
No i wyjaśniło się nie miałem żadnego problemu z naprawą gwarancyjną a z Panem Marcinem bez problemu można złapać kontakt (poza chwilami dy prowadzi samochód wtedy nie odbiera) bardzo porządna firma.
Ale tak się zastanawiałem dlaczego tak często mu blokują kąta na allegro - i chyba wymyśliłem - nawet jak mi 400d sprzedawał to cała aukcja była ustawiona tak żeby tylko nie kupować przez allegro tylko na giełdzie i żeby nie musiał im płacić marży ot i chyba zagadka rozwiązana :)
Pozdrawiam i polecam firmę Fotomedia ja jestem z nich bardzo zadowolony i raczej na jednej transakcji się nie skończy :)
Alch
-
A to nie to samo? Opis taki jak kiedyś fotomedia:
http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=3223666
-
ci sami - numer ten sam, a wcześniejsze konto im zablokowali