oceniłem tę fotkę na Obiektywnych - podoba mi się. Niestety przy dokładniejszych oględzinach widać bardzo niezręczną i niszczącą zdjęcie obróbkę na tej dłoni. Zapewne zamalowałeś coś w PS.
Wersja do druku
oceniłem tę fotkę na Obiektywnych - podoba mi się. Niestety przy dokładniejszych oględzinach widać bardzo niezręczną i niszczącą zdjęcie obróbkę na tej dłoni. Zapewne zamalowałeś coś w PS.
Generalnie w psie nie robilem nic oprócz przejścia na B&W trochę zabawy z krzywymi i ogólnego podostrzenia całej fotki. Jest to kwestia obiektywu. robiłem ja Heliosem 58/2 na maksymalnej dziurze żeby otrzymać efekt rozmycia tła.Ale chyba przesadziłem lekko a w knajpie było ciemno.
Wrzucam tak zeby sie razczej podzielic ciekawostka, bo generalnie mozna objechac fotki, ale warunki tez nie byly sprzyjajace. Lampa w manualu i 300 osob w nie za duzym lokalu. Lokcie poszly w ruch i o to co wyszlo.
1)
2)
3)
4)
5)
A tu taki maly gifcik - tak dla żartu
generalnie mi się podobają - czuć troszkę klimatu tylko dwie sprawy:
a) decyduj się --> czy kolor czy czaro-białe
b) po co zdjęcie nr 5?
Jakoś tak bez emocji.
5 rzeczywiście najsłabsza.
taka fotka. bardziej wrzucam ze wzgledu na kolorki niz sama wartos artystyczna zdjecia :) zrobione przelotem i w pospiechu :)
troche jakby za ostre kontrasty i za malo z lewej, ale pewno sie czepiam ;)
Zmień tytuł wątku.
;)
kolejne z ostatniej sesji. Jednak plenerki sa nie do pobicia. Zdjecie zrobione w parku skaryszewskim. Polowe dnia w studio spędziliśmy, a potem do parku pojechaliśmy.
Cala sytuacja wyglądał dość komicznie, bo modelka była nietypowa. Długie 5-6 cm (sztuczne) rzęsy, kolczyki w piersiach, buty na koturnach, ostry ciemny makijaż. Wszystko powodowało ze ludzie odwracali wzrok. Jeden gość na rowerze o molo na drzewo nie wpadl.
na razie tylko jedno:
Zdjecie mojego pieknego Robaczka :)