a tam szczegóły :P pazu czepiasz sie :D miała ładne oczy... oczy jak angielskie tosty z jajkiem... yy :mrgreen:
Wersja do druku
a tam szczegóły :P pazu czepiasz sie :D miała ładne oczy... oczy jak angielskie tosty z jajkiem... yy :mrgreen:
oj tam, ja sie nie czepiam, po prostu precyzuje o ktora laske chodzi ;) a z twarzy to calkiem fajna z niej byla d*pa :)
Przy okazji, jeszcze jedna pamiatkowa fota :D
Łee... nikt nie pokazuje, to ja chociaz wrzuce co tam udalo mi sie wybrac z wycieczki:
Acha, i jeszcze jedno, moje ulubione zdjecie, "in color" ;)
pazu a tak sie smiałeś ze na tej ławce to zdjecie robiłem :D:D hyhy
Swietne foty Paz, ciekawi mnie ile kadrow bedzie podobnych, napewno budke apelowa w aushwitz i ambone wartownicza w birkenau obaj w kadrach mamy, ale na szczescie zupelnie inne spojrzenie na te obiekty, tyle dobrze, ja powinienem cos rzucic do swojej galerii w polowie miesiaca, jak wywolam negatywy i naswietle na pozytywy, a tymczasem z backstage'ow mam jeszcze to:
Tylko prosze sie nie czepiac ze snieg jest szary ;) Taki byl caly dzionek, szara pogoda, szare niebo, szary nastroj, szary snieg.
Dla uscislenia, na zdjeciu thorina jest scenka kiedy porownuje wielkosc wizjerow w 400d i 300d :roll:
Venio: pokaz co Tobie z tej lawki wyszlo :)
Co jest śmiesznego w ART-Burgerze ? :P
Super, swietne to drugie, ale ja bym mimo wszystko je widzial bez rozmytych postaci. Masz taka wersje?