Po zlocie to mysle ze dla wielu nie tylko od gier;-)Cytat:
CZACHA jesteś Guru od gier PC
Wersja do druku
Po zlocie to mysle ze dla wielu nie tylko od gier;-)Cytat:
CZACHA jesteś Guru od gier PC
Thorin mam nadzieje że mieszkanie mojej lipsty zostalo posprzątane po zlocie :) a na wtorek wez mi klucze. A co do fotek to całkiem udane :)
no wreszcie dotarłem do komputera! Zlot byl bardzo fajny ale przywiozłem z niego pamiątke. takiej nie kupicie na straganie pod Wawelem Czyms sie otrułem i fatalnie sie czuje eh ale jakos wytrwałem przez cały zlot chociaz było ciezko szczegolnie ze noc nie przespana
A teraz fotek pare
Pani kelnerka i wzrok Cichego hrhrhr
Onanizacja Czachy i Thorina
Tomasz
Upragnione jedzienie krojone przez moją połowice
Hrhrhrhr dobrze złapany moment
Pazurek
Poranne (dzizas) focenie nad Wisłą - od lewej Mart (moja luba), Pazurek, Czacha, Thorin
Czacha czekający na babcie
Pazurek
Masowe focenie Marty i testowanie na niej servo
Jak dziecko :P
Thorin uciekajacy przed białymi ustami Białej Damy
Czacha
O to ja z twarzą chorego człowieka ktory spal 1,5 godziny (a wszystko to przez RYBY :D - tylko dla wtajemniczonych)
bidoczek, spal poltorej godziny ;) my z pazem nie spalismy wogole i bylismy zywsi od Ciebie :mrgreen: btw za ten maraton Pazurkowi jestem cos winny, gdyby nie Paz, pogubilbym sie jak amen w pacierzu w krakowskiej komunikacji a on a busach czul sie jak ryba w wodzie... albo niekoniecznie :D BTW knajpka w ktorej sportretowalem Venia z podkrazonymi oczami :mrgreen: byla bardzo klimatyczna, nazywala sie mlynek i jej glowny kelnerobarman tez mial w glowie mlynek, nie przyniosl sztuccy dla wszystkich, zapomnial o zamowieniach, dopisal herbate-widmo do rachunku a na koniec powiedzial ze: "cos mu sie popierdzielilo" albo cos w ten desen ;)
United Colors of Cichy
Cichy-bez obrazy za ten tytuł ;)
ale kolory ciuchów to miałeś z-a-j-e-b-i-s-t-e.
respect.
Buahhahahhahaha:D
coś nas bierze na b&w :)