Wiem, zo mozna taniej. Ale fakt, ze siedzialem u nich ze 2 godziny.
Wersja do druku
Wiem, zo mozna taniej. Ale fakt, ze siedzialem u nich ze 2 godziny.
Ostatnio kupowałem w Arkadach Tokine 12-24. Jako że była to już 2 tokina kupiona w tym sklepie dostałem mały rabacik.
IMO bardzo mili panowie:) Można miło porozmawiać, jednak wydaje mi się ze jeden pan jest z obozu żółtych:mrgreen:
PS. Zawsze byłem z torbą foto:mrgreen:
Wiecie może czy plecaki także respektują, bo w niedługim czasie zamierzam się tam wybrać i zastanawiam się czy wystarczy plecak, czy muszę wejść trzymając w lewej dłoni 17-40 f4 L a w prawej 70-200 f4 L czy może do tego powinienem sobie jeszcze body powiesić na szyi ??
Prawda jest taka, ze sklep z Odrzanskiej nie ma realnej konkurencji (mam na mysli fizycznie sklep, w ktorym szprzet jest na polce do pomacania i kupienia od zaraz). Stad jest jak jest i tyle :)
Chociaż jest jeszcze Impra ale tam bardziej plecaki/torby. Choć ostatnio jak byłem tam to gadałem z kolesiem i mówił że przenoszą się i jak znajdą duży lokal to będą chcieli mieć duży asortyment. Więc mogło by być ciekawe gdyby mieli jakieś szkła i puszki.
Impra jest ok. Sprzęt mało wymyślny mają też i do pomacania. Ale lokal fatalny, to prawda :)
No to może jeszcze ja się wypowiem. Chciałem na Odrzańskiej kupić Sigmę 17-70, więc przyszedłem ze sprzętem żeby przetestować kilka egzemplarzy. Niestety zostałem niemiło rozczarowany, gdy nie pozwolono mi zamontować obiektywu do mojego body w celu wykonania testów!!!
Postanowiłem więc kupić szkło w imprze. Tam równierz Panowie krzywo się na mnie patrzyli, gdy poprosiłem o 4 sigmy na ladę:)) Strzelili focha, trochę pomarudzili ale w końcu dali co mieli (2 marne egzemplarze). W końcu kupiłem lecz na koniec zastrzelili mnie totalnie: przy płaceniu kartą do doliczamy 2% ceny (myślałem że umrę)
Wrocław miastem życzliwych ludzi - buahahahahahaha
Z tym doliczaniem to spotkałem się we Wrocławiu jeszcze w Arest-cie. Dziwne to jest.
Dlatego ja teraz sprzęt kupuję u znanego TIPa :).