Powiem szczeże, że to nie Przemek Białek powinien dostać Ostrzeżenie.
Wersja do druku
Powiem szczeże, że to nie Przemek Białek powinien dostać Ostrzeżenie.
Toteż napisałem czasami ;-) Ale IMHO tekst o "śmierdzeniu" jest poniżej poziomu, nawet mimo emotikonów i "no offence". Zwłaszcza moderatorowi to nie wypada.Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Vitez teraz zagram w otwarte karty: :P (no offense)
- podoba mie sie twoje poczucie chumoru i dla tego zaproponowal bym ci eliminacje w maratonie usmiechu! - dowcip o pudlu;
- jak chcesz cos przetestowac to najlepiej sobie kup myszki (labolatoryjne)
- na pisownie oraz skladnie nie bede zwracal uwagi poniewaz nie jestem w szkole i nie pisze wypracowania np.
- a i jeszcze jedno pierwsze ostrzezenie coooooool - zaczynanam byc tym BAD!, moze zmienie swoj podbis na BANDIT!!!
a na razie ciao bambino - tk mowia alieny i dresy;
Zglos ten watek na PW/emaila do hazana, niech on rozstrzygnie.Cytat:
Zamieszczone przez Aszu
Ale najpierw przeczytaj powyzsza wypowiedz Przemka i sam rozsadnie ocen poziom zachowania :roll: .
Wszyscy powinni dostać żółte kartki za odejście od tematu :D
Ale tak na poważnie, przeczytałem całość uważnie i nie mi sądzić czyja racja była, admin jest od tego. Jedno mnie tylko martwi. Nie każdego bawi to samo i musimy uszanować to nawzajem panowie. Trzeba się bardziej poznać aby móc wiedzieć jaki żart kogo bawi, czasami riposta może okazać się gaszeniem ognia benzyną.
nareszcie jakies sluszne stwierdzenie
: " widzimy ludzi oczami jak wygladaja, poznajmy ich dusze a niezapomnimy ich na pewno"
Kontynuujac offtop dodam od siebie ze specyfika kontaktow netowych jest taka ze czasem ciezko o wlasciwe zrozumienie intencji wypowiedzi, zawartosci emocjonalne, podtekstow humorystycznych itp. Na zwyo instynktownie to wyczuwamy... po postawie, intonacji, gestach, spojrzeniu (tzw mowa ciala ktora zawiera 80% sensu wypowiedzi ale jej nie zauwazamy bo czytamy ja instynktownie) . W necie tego nie ma i stad tak czeste nieporozumienia, pyskowki i niezbyt rozsadne wypowiedzi - tylko z powodu trudnosci w zrozumieniu.Cytat:
Zamieszczone przez Jarbas
Konczac Oftop wszystkim sugeruje isc na piwo i/lub porobic fotki a nie sie skupiac na pisaniu 8)
sluszna racja - albo spotkac sie i dac se po razie!!! :lol: :lol: :lol:
:D :D :D Ja dziękuję Przemek, oglądając Twojego nowego avatara, wolę kontakt przez net :D :D:D:DCytat:
Zamieszczone przez Przemek Białek
Od razu widac kto jakie rozwiazania lubi ;)Cytat:
Zamieszczone przez Przemek Białek
Jedni wyjasnianie niejasnosci przy fotkach i piwie , inni od razu bicie :roll: .
P.S. Ja biore ze soba statyw :twisted: