Jedno i drugie. Googlarka takze mozna przeszukiwac CB i to sprawniej niz wbudowana wyszukiwarka KLIK :)Cytat:
Zamieszczone przez Drozdi
Wersja do druku
Jedno i drugie. Googlarka takze mozna przeszukiwac CB i to sprawniej niz wbudowana wyszukiwarka KLIK :)Cytat:
Wow, ciekawe, ciekawe :wink:Cytat:
Zamieszczone przez DoMiNiQuE
Ładnie wyglada taki podpisik z EX'ami L'lkami i innymi skrótami ;) - jakoś tak ładnie oddziela treść i układa ją w <TD> mojego posta. :P
Ech, tak ładnie agitujecie.. w sumie mam gdzieś stary podpis zapisany chyba ;-)
Ja nic nie mam, ale głosuję, że to, co inni wypisują u siebie jest dla mnie "niczym ważnym" :) Aczkolwiek (fajne słowo), pierwsza odpowiedź też byłaby sensowna...
chyba sobie stworzę stopkę ze sprzętem ;)
Podsumowujac! Az co czwarta osoba uwaza podpis ze sprzetem, za chwalenie sie. Nie spodziewalem sie.
Dziekuje Wam za udzial w ankiecie ;)
sam pisałem/pytałem zanim kupiłem mojego srebrzystego...Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
zresztą do Muflona też choć jak sie wyraził 'to nie jego przedziały cenowe' :mrgreen: - i zdziwiłem się że schował swój sig
sam zmieniłem troche konwencję siga choć nietrudno sie zorientować jaki sprzęt mam ;-)
ja zaznaczyłem opcję pierwszą - często ludzie posiadający lepszy sprzęt, np eLki też zaczynali (podkreślam że nie zawsze) od tańszych obiektywów i mogą doradzić co na początek
a jak ktoś chce coś bardziej profi to też może wysłuchać kilku opini różnych użytkowników
btw zdaje sie ze wg regulaminu 8) podpis może mieć nie więcej niż 4 linijki? (Vitez jest dobry z regulaminu :twisted: ;-) )
Posrednio tak. Regulamin nakazuje "zyc w zgodzie z netykieta" a w netykiecie napisano ze stopka wieksza niz na 4 linijki jest niemile widziana.Cytat:
Zamieszczone przez pst
Znowuz netykieta to tylko albo az "zbior ogolnie przyjetych zasad" uwazanych za kulturalne, a nie scislych nakazow i zakazow.
Wiele juz widzialem przypadkow "a ja bede robil wbrew netykiecie bom taki indywidualista" - i niektorych to nie obchodzi ze zachowuja sie po prostu niekulturalnie :roll: .
A ja sie spodziewalem. Znam to forum na tyle dobrze i tyle wojenek o stopki przezylem ze moge sie latwo domyslac czemu niektorzy tak wlasnie mysla o innych. Co mi wcale nie przeszkadza sie trzymac swojego zdania 8) .Cytat:
zdanie zdaniem, ale z boldem troche przesadzasz :twisted: