Ja wszystko zrozumiałem, sprawdzam tylko mój nr :)
Wersja do druku
Ja wszystko zrozumiałem, sprawdzam tylko mój nr :)
Poprzednik już wszystko wie, więc przyszła kolej na mnie.Mam i ja.
Tym optymistycznym akcentem kończę swój pierwszy post.
Ciągle cierpliwie czekam :-/
Ja wyslalem kase i smyczy ani widu ani slychu, a myslalem ze sie zalapie na te ktore zostaly. Niestety od "sprawcy zamieszania" nie mam zadnych wiadomosci co z realizacja mojego zamowienia. Tak czy inaczej cierpliwie czekam.
Pozdrowki
My tez cierpliwie czekamy na ilosc zgloszen ktora pozwoli zrealizowac kolejna ture... Na chwile obecna do realizacji zamowien brakuje 52 sztuki identyfikatorow i 133 sztuki smyczy.
Czyli w praktyce do obecnej ilosci 51 osob ktore zamowily powinno dojsc kolejne 70-100 chetnych.
Chcecie szybciej? Namawiajcie innych :D (tylko nie w tym watku :twisted:). Na forum jest pare tysiecy osob. Identyfikatory i smycze ma kilkaset.
NIby fakt ale Diodak pisal ze ma jeszcze same smycze i ze nie trzeba na nie czekac. Chodzilo tylko o te informacje, zreszta jest osobny watek Diodaka wlasnie o samych smyczach, najgorsze ze Diodak chyba chwilowo zniknal byl i nie daja znaku zycia, pewnie foci a nie jara sie na smyczach :-)
Pozdrowki
Paweł
Paweł to jest nas dwóch cierpliwie czekających.Cytat:
Ja wyslalem kase i smyczy ani widu ani slychu, a myslalem ze sie zalapie na te ktore zostaly. Niestety od "sprawcy zamieszania" nie mam zadnych wiadomosci co z realizacja mojego zamowienia. Tak czy inaczej cierpliwie czekam.
Juz wróciłem... miałem troche intensywnej pracy i nie dałem rady pchać tematu smyczy których zostało jeszcze 7 sztuk. Wszystkie zaległości smyczowe nadrobiłem, a sprwawa identyfikatorów jest taka jak podał KuchteK. Do hydeparku "nowi" nie zaglądają. Troche głupio mi znowu prosić Hazana o wrzucenie ogłoszenia na stronę główną, ale bez tego się raczej nie obejdzie. Chciałbym żeby to ktoś za mnie zrobił :mrgreen: a jak nie to w wolnej chwili napiszę do niego.
A ja za smycz z III tury dziekuje. Teraz tylko czekam na identyfikatro z IV.