W poprzednią sobote była zupełnie inna, na drugim końcu pasa, ale bliżej zawodników...
Wersja do druku
W poprzednią sobote była zupełnie inna, na drugim końcu pasa, ale bliżej zawodników...
No i moje:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
Stratus - IS pomaga pracy nad "recyma" a ja mialem dluzsze i ciezsze szklo a jestem gorzej zbudowany od ciebie :roll: .
Bardziej podejrzewam czas naswietlania... ja walilem na 1/500 na sile byle mi nie drgnelo nic ani obiekt za szybko nie uciekl z adru przy naswietlaniu... niestety Iskry probowaly byc najszybsze z calego pokazu i z ich wystepu mam najmniej udanych fotek... a moze to tez ze zmeczenia bo ostatnie byly :roll: .
Faktycznie, chyba za długie czasy dałem. Przy wolniejszych robiłem międzi 1/250 a 1/320 i dopiero przy Iskrach skróciłem do 1/400 - następnym razem będzie lepiej :grin:Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
… oj brakuje mi „mm” do lotniczych fotek :cry:
fajne fotki chlopaki. misio co do fotek to 1,2,4 sa nie ostre, 4 jest najlepsza.
tak jak powiedziales, brakuje Ci mm do fotek.
Eeeeeetam brakuje. Czasem podchodziły tak blisko że mozna było cos upolować. Sam fociłem dzięki szkiełku Viteza (70-200) ale wiadomo że apetyt rośnie w miarę jedzenia:pCytat:
Zamieszczone przez FOTOGRAF
Panowie WSPANIAŁE FOTKI !!! A tak przy okazji szukam jakiś filmików z mistrzostw-jeśli Ktoś coś wie proszę o kontakt.Ja namierzylem stronke na ktorej sie podobno mają jakieś pojawić [url]www.airshow2005.end.pl Pozdrowionka dla uzytkowników CANONA