W okolicach Kazimierza można znależć masę ciekawych miejsc: wąwozy, wzgórza, zamki ruiny i całkiem urozmaicony krajobraz. Chętnie się dołącze, a na zachętę załączamCytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
:-D
Wersja do druku
W okolicach Kazimierza można znależć masę ciekawych miejsc: wąwozy, wzgórza, zamki ruiny i całkiem urozmaicony krajobraz. Chętnie się dołącze, a na zachętę załączamCytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
:-D
Mnie najbardziej podoba się pomysł perqsisty - Drawno (też mam całkiem blisko :))
Pejczyk i Tomek - jeszcze nie wiem o co chodzi a mi juz sie podoba :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
a może Bory Tucholskie ?
wg mnie powinno być to miejsce gdzieś w samym środku kraju, żeby było sprawiedliwie.. Tylko trzeba by znaleźć jakieś fajne miejsce..
jak spojżałem na mape to środek wypada gdzieś miedzy Kutnem a Łodzią.. nie wiem czy tam jest coś ciekawego.. :roll:
oj tak, tak - przyrody tam, ze tak powiem, po pachy. Jestem za.Cytat:
Zamieszczone przez zabol
Cytat:
Zamieszczone przez nosorozec
a i o nocleg nie trudno
a moze zrobicie ankiete :mrgreen:
bo jak narazie to jest "gielda lokalizacji"
jak ktos chce zorganizowac zlot "kolo siebie" to niech wraz z lokalizacja podaje termin i mozliwosci zakwaterowania.. tak zeby inni mogli sobie to przekalkulowac... wypisywanie co jest ciekawego w okolicy nie ma sensu.. wszedzie warto jechac.... nawet do kutna ;-)
Zaraz wejdzie Cichy i będzie krzyczał, że Kutno to dobry pomysł :twisted:
Pod Kutnem jest elektrownia:p Pozatym w Kutnie mieszkają Kutnamczycy. Kutno jest niedaleko Konina, a jak wszyscy wiemy na wschód od Konina Azja się zaczyna:p Kutno? Jeśli jest tam coś ciekawego, może być;)