Na woodstoku nie ma się czego bać bo dresy unikają tej imprezy :).
Ps. Jak dostałeś Akredytację ?
Wersja do druku
Na woodstoku nie ma się czego bać bo dresy unikają tej imprezy :).
Ps. Jak dostałeś Akredytację ?
Cytat:
Zamieszczone przez hjagien
Trzeba było wysłać do WOŚP formularz o akredytacje z pieczątką redakcji. Wysyłasz i masz.
Mozna tez bylo nie wysylac formularza, zdecydowac sie na wjazd w ostatnim momencie, na miejscu pokazac legitymacje i dostac akredytacje :)
Jak ktos sie boi kurzu, pogujacych oraz blota i przemocy to polecam love parade w Belinie. Tam zadne z tych zjawisk nie wystepuje (nie mowie ze przemoc jest na woodstock'u) a jest mnostwo ciekawych tematow do zdjec. Ja w przyszlym roku sie wybieram. Sorrki za OT
Zgadzam sie impreza wyglada raczej podrzednie. Ale ja to stary dziadek jestem 30 na karku. Jednakze mam taka refleksje jesli chcecie tam jechac to jedzcie jak jestescie mlodzi bo pozniej nie bedzie czasu. Za moich czasow popularna byla love parade w berlinie (wiem nie te klimaty). Odkladalem wyjazd na potem az sie zestarzalem imprezke zamkneli. W tym roku pojechalem na mistrzostwa do niemiec za calkiem niezla kase (1500 za dwa dni) i nie zaluje drugiej takiej szansy juz nie bede mial.Cytat:
Zamieszczone przez Il fuoco
Witam,
na wooodstock nie potrzeba żadnej akredytacji jeżeli nie robicie zdjęc na potrzeby żadnej redakcji i nie działacie w imieniu żdanej organizacji.
pozdrawiam
Ej no Il Fuoco, nie bądź taki drugi Giertrych. Nie wszystkim odpowiadają 'kinderbale' w remizie, a prawie 200k ludzi nie może się mylić.Cytat:
Zamieszczone przez Il fuoco
Sam nigdy nie byłem, ale jak będzie z kim dzieci zostawić to się wybiorę :mrgreen:
Heh, to mnie zaskoczyłeś....Cytat:
Zamieszczone przez zabol
Naprawdę taki wypas? ;)
Ciąg xxx sztuk TOI-TOI'ów robi wrażenie :D
Fotki bardzo bardzo. Rozesłałem po znajomych.Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Panienek nie musisz pokazywać bo brudnych nie lubie :P
Ciekawe kiedy dresy zorganizują imprezę na taką skalę. Fajnie by było.Cytat:
Zamieszczone przez hjagien
Mógłby być ciekawy bilans. 200k dresów wyjechało, 200k... nie wróciło* :lol: :mrgreen:
PS. BTW, te Stop DRUGS to przecież ściema chyba, co nie?
Ktoś w to wierzy? :rolleyes:
* czyt. z(a)ginęło
Hej
aktualne jeszcze to wyzwanie ??/ Dawno nie zaglądałerm to i przegapiłem temat.
Kilka moich propozycji:
I kilka z koncertu 2 TM 2,3
Reszta do obejrzenia tu: http://woyd.foxnet.pl/woodstock2006
Dodam jeszcze tylko, że w tym roku zrobiłem dużo mniej zdjęć - głównie za sprawą wszechobecnego kurzu :( W piątek musiałem odkurzać :!: aparat - tak był zawalony. Na szczęscie nic nie dostało się do środka, a 300D do najszczelniejszych przecież nie należą..