:mrgreen:
Wersja do druku
:mrgreen:
Aparat w prawym górnym rogu zdjęcia najfajniejsiowsiejszy ;) :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Driver
Wiecie co, najoptymalniej byloby najpierw prawym a potem lewym okiem. Ale to sprawdzi sie tylko w tam gdzie będzie na to czas :-? A swoją szosą to będzie ciekawy eksperyment :) Popróbuje tak fotografować przez jakiś czas, ciekawe jakie będą efekty :mrgreen:Cytat:
- lewa półkula, zwana "werbalną", odpowiada za logiczne, analityczne myślenie, tworzenie zdań, które wypowiadamy, pracuje cyfrowo, przetwarza informacje linearnie. „Widzi” fragmenty, detale zjawiska.
- Prawa półkula - "twórcza" - pracuje graficznie, analogowo, odpowiada za wyobraźnię i intuicję. Odpowiada za poczucie rytmu, przestrzeni, odbiór kolorów i „widzi” całość zjawiska.
Lewym i ogolnie jestem leworeczny :)
a to ciekawe... nigdy na to nie zwracałem uwagi
focę lewym - dopóki fociłem w okularach to sie wkurzałem że prawą dłonią brudze sobie prawą soczewkę okularu... teraz focę bez okularów
a strzelam wiatrówką prawym okiem i ogólnie jestem praworęczny i prawonożny, na desce jeżdżę z prawą nogą do przodu, a na siatkówce plażowej od jakiegoś czasu zbijam/plasuje lewą co strasznie wk*#@ia znajomych bo ciężko takie coś wybrać :mrgreen:
100% lewe.
prawe mam zawse otwarte i obserwuje sytuacje. :)
tak sie jakos przyzwyczailem. :)
Z lektury tego tematu można wyciągnąć wniosek, że jak ktoś celuje lewym okiem to bardziej artysta, a jak prawym to bardziej reporter. Trzeba poobserwować w środowisku. Może jakie odkrycie da się zrobić.
... bo sie obraze :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez JSK
Ja jestem leworeczny, prawonozny i prawooczny. A podsluchuje prawym uchem :)
Predzej tylna scianke aparatu ;)Cytat:
Zamieszczone przez adamek
P.S.
A gdzie ankieta? :P