tak, ale tylko na podstawie tego co do tej pory napisales ;-)Cytat:
Zamieszczone przez mattnick
Wersja do druku
tak, ale tylko na podstawie tego co do tej pory napisales ;-)Cytat:
Zamieszczone przez mattnick
A ja mam powoli tego dość. Większość moich znajomych już wyjechała. Sytuacja w kraju jest fatalna. Polityka w Polsce to jedne wielkie bagno. Raz zamieszane w lewo, a raz w prawo. Niemcy nazwali naszego kaczorka - kartoflem ( chyba mają rację ). Nie chcę mieszkać na kartoflisku !!!!
Panowie, nie denerwujcie się drobnostkami - będzie jeszcze gorzej :D
Po PISie do władzy dojdzie samoobrona, Lepper zostanie prezydentem, a Beger premierem.
:mrgreen: naszczescie nikt nie jest wiecznyCytat:
Zamieszczone przez czornyj
Pamiętaj że ty też i razem z tą szmirą lecą najlepsze lata ...Cytat:
Zamieszczone przez Jac
hehe, no pewnie ze pamietam, tyle ze ja sie na nich specjalnie nie ogladam, robie swoje i mam ich w.... powazaniu ;-), glosuje kiedy trzeba i czekam cierpliwie..., chyba nigdzie na swiecie nie jest super jesli chodzi o wladze... w kazdym rzadzie znajda sie oszolomy (sorry oszolom :mrgreen:), i raz sa przy wladzy a raz w opozycji ;-)Cytat:
Zamieszczone przez popmart
Trzeba robic swoje i nie ogladac sie na innych, bedzie dobrze !
No to sobie popisaliście. I macie sporo racji, ja muszę na to spojrzeć tochę inaczej a poniżej kilka moich refleksji.
1. Wyjechało sporo ludzi i już brakuje osób z kwalifikacjami, to się już czuje na rynku pracy. Eefekt, zaraz będziemy musieli płacić więcej aby ktoś został.
2. Polska to fajny kraj do życia i pracy, jeśli się ma pomysł na życie. Byłem w kilku krajach eurpejskich i w USA, wszędzie wszystko dobrze wygląda na zdjęciach. Pewnie jako biotechnolog też lepiej zarazbiałbym w USA ale w Polsce też mam fajnie tyle, że nieco zmieniłem swój profil zawodowy i jest fajnie.
3. Nikt nie jest wieczny a czas życia drobiu jest krótszy niż osłów i świń. PiS przeminie :)
4. Nie popadajmy we frustracje, teraz będzie fajnie, kabaret za free, tylko aktorem tańczących kankana jakoś mało.
Good save the queen.
Pewnym paradoksem jest to, że mimo ogólnego bałaganu dot. władz naszego kraju gospodarka się rozwija, doszło do tego, że te dwie sfery uniezależniaja się od siebie. Np. giełda ma du...e dymisje premierów czy ministrów bo inwestorzy wiedzą, że gorzej być nie może.Cytat:
Zamieszczone przez Jac
Władza działa w ten sposób, że gdyby jej nie było, byłoby to samo.
To jest chyba najgorsze, inteligentny obserwator polskiej rzeczywistości politycznej ma prawo otworzyć sobie żyły.:-(Cytat:
Zamieszczone przez popmart
Renia Beger po wyroku sądu za fałszowanie list wyborczych oburzona powiedziała, że czuje się jakby ktoś jej napluł w twarz, ku...a dla mnie to już masakra.:twisted:
Tiaaa, ona to już ma pewnie przygotowane listy z xxxk podpisami o ułaskawienie :lol: :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez Przemoc
Tymczasem Lepper idzie na pielgrzymkę
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...0,3470078.html
:)