albo "Gniot" :mrgreen:
Wersja do druku
albo "Gniot" :mrgreen:
Trabant-Board.info :mrgreen:
Podoba mi się. Może być Wesoła Migawka, albo Szumiąca Matryca, a najlepiej Martwy Piksel :D . Nie, noo, coś z Canona musi być, przecież wokół tego się wszystko kręci - np. Bogini Canon :-D .Cytat:
Zamieszczone przez maro25
a czy nazwa canon nie jest zastrzezona? mozna sobie wydawac gazetke z canon w nazwie?
a.
Ja proponuje "Pełna dziura" ;) W razie czego zmieni sie profil forum :mrgreen: i tytuł bedzie jak znalazł.
Taa.... "Kochanie, wybacz, ale nie pojedziemy dziś do Twoich rodziców bo muszę oddać do jutra mój artykuł do 'Pełnej dziury'."Cytat:
Zamieszczone przez kami74
Albo podejdę do babki na ulicy i "Przepraszam, wie Pani my wydajemy takie pisemko fotograficzne i szukam modelek ... pismo nazywa sie 'Pełna dziura' ... :shock: prosze Pani... gdzie Pani biegnie?"
:mrgreen: efekt murowany ;)
Pomyśl: co mają zrobić miliony angoli i hamerykaninów, którzy mają ochotę w swoim ojczystym języku powiedzieć: "działo" ?Cytat:
Zamieszczone przez cood
e.g.
In the museum:
- Daddy, what is it?
- This is, my son, an old German cannon. But you should know that sound of word "cannon" is a registered and copyrighted trademark of Canon Inc., Japan.
- Daddy, I'm bored. I want a hot-dog.
- Shut the fuck up.
:mrgreen:
masz racje kanonierka brzmi znacznie lepiej i bardziej po polskiem:)Cytat:
Zamieszczone przez piast9
to może F-22, ale to pewnie z samolotami Ci się będzie kojarzylo (bo lata gdzieś f 16)
E tam... f/2.8 max :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Triszer
jeszcze lepiej, a może "LORBAS MRUCZY" albo "HOLAJZA"Cytat:
Zamieszczone przez KuchateK