dla mnie bez różnicy o której porze dnia. co do terminu to osobiście piszę się na dowolną datę oby była po 1 marca. czekam z zamówieniem body na 1 marca bo być może będzie Cashback.
Wersja do druku
dla mnie bez różnicy o której porze dnia. co do terminu to osobiście piszę się na dowolną datę oby była po 1 marca. czekam z zamówieniem body na 1 marca bo być może będzie Cashback.
Ja jeszcze chciałem dodać, że (jak już niektórzy wspomnieli) w botaniku i w skansenie też by było fajnie razem popstrykać ale możemy wykorzystać to że będzie nas kilku i pofocić w różnych zakątkach starego miasta. Różne bramy, stare wąskie podwórka, gdzie na myśl o przebywaniu tam samemu skóra cierpnie ;)
jestem za starym miastem
Jak będzie nas trzech lub więcej to dresy nie ruszą :mrgreen:
ja tez jestem za starym miastem!
ps. spuki, Ty dzialasz w GFL?
Czekam na konkretne daty :)
To może się podłączę. Też jestem za starówką wieczorową porą. Chciałbym mieć miasto nocą :) więc rzeczywiście kilka osób by się przydało dla bezpieczeństwa... Może dziś? 27 luty nocą? Godzina: po 20.00. Pisałby się ktoś?
Jeśli nie - to proszę o jakieś konkrety...
Kiedyś się udało ;D może i tym razem się uda, sam bym się chętnie zapisał, ale chyba dopiero pod koniec marca :]. Póki co przebywam na zesłaniu
W ten weekend kto chętny?
Data: 01.03.2008
Godzina: do ustalenia