postaram się przełamać.narazie to mam płatne wakacje że tak powiem, ale od wtorku jestem w domu i będę starał się pozarządzać tym projektem a raczej trochę nadać mu tempa.
Wersja do druku
postaram się przełamać.narazie to mam płatne wakacje że tak powiem, ale od wtorku jestem w domu i będę starał się pozarządzać tym projektem a raczej trochę nadać mu tempa.
Mogę poprowadzic kącik pt. "Jak zostać mordercą..."
:mrgreen:
PS. Ja na poważnie.
Silent Planet: to nie ta gazetka
... a na powaznie temat plaski i prosty bo w kraju roi sie od debili co jezdza po pijaku, wiec walnij sobie 2,5 setki, wsiadz do samochodu i gaz do dechy ... i pierdyknij w drzewo ... mam nadzieje, ze takich palantow karetka z pawulonem podwozi
inaczej to nazwiemy:) to będzię kącik "Wojny Systemowe"
i ja nie na poważnie hehe;)
Nie prościej mieć firmę ? ;) (jak ja i kilka osób na forum)Cytat:
Zamieszczone przez Concigliere
może i łatwiej ale czy my będziemy wykonywać jakieś zlecenia, czy będziemy non-stop coś sprzedawać, świadczyć jakieś usługi?raczej nie.
pozatym narazie stowarzyszenie odstawiamy na bok - przynajmniej dopóki nie wyjdzie pierwsza lub kilka pierwszych periodyków?
Cytat:
Zamieszczone przez Il fuoco
O znalazloby sie i cos dla mnie... bo ja z ksiegowosci czy prawa to niezbyt dobry, ale korekta sie moge z dzika rozkosza zajac :mrgreen: .
Ty na serio?:) bo wiesz ja tak rzuciłem bo pierwszy mi do głowy przyszedłeś przez tą wielką stopkę.
ale jeśli naprawdę chciałbyś to bardzo by było fajnie:D
naogladalem sie "zaplecza" i sie troche zajaralem pomyslem.
we wtorek jade na urlop, wracam za 2 tygodnie i mam nadzieje, ze po powrocie bede mogl sie wykazac :)
a.
ja też mam taką nadzieję...