Ja odrazu myślałem o lustrze wody która daje ciekawe efekty oświetleniowe ....
Wersja do druku
Ja odrazu myślałem o lustrze wody która daje ciekawe efekty oświetleniowe ....
Hmm, ogólnie trochę, jak ktoś kiedyś określił jednym słowem wszystkie moje fajerwerki ;-) "palmiarnia" :mrgreen: Kwestia gustu - mi się podoba :-D A to jest niezłe:
Popieram Muflona. Fotka wyborna :-D BTW, miałeś o wiele lepsze miejsce niż my :evil:
Lepszy widok bez dwóch zdań. Heh, nawet nie wiem czy coś wrzucę :-D Pewnie nie - jak zwykle :mrgreen:
A ja stałem na śląsko-dąbrowskim w takim tłumie i jeszcze z synem na barana, że mogłem sobie pomarzyć o statywie. Efekty takie, że pożal się Boże
Hejo ... przynudzę jeszcze jedną fotką palm ... tak na marginesie ja bardzo lubię ten wdzięczyny ale niełatwy temat, a efekty są często dla postronnych obserwatorów typu "wow" .
Mam pytanie do znawców PS jak zlikwidować/zamaskować taki dym ???
Popmart miał dużo lepszą miejscówkę niż ja i Zielony - statywy rozstawiliśmy na betonowej mierzei obok mostu Gdańskiego - jednak kąt nie ten - wszystko dało się focić w pionowym kadrze - tak było "zbite"...
Hehe, narzekacie na miejscowki... bo Panowie miejsca na fajerwerki to sie zaklepuje i "zasiaduje" pol dnia wczesniej :mrgreen:
eee tam gdzie ja stałem zmieścił by się batalion komandosów i pielęgniarek z pacjentami ;)
BTW coś z tym dymem ?
No way, tutaj to chyba potrzeba by magika na miare bonka ;-)Cytat:
Zamieszczone przez popmart
A w dzień ktoś focił na tyn festynie? Było takie fajne przedstawiene na tym jeziorku nieopodal sceny głownej. Widzialem jednego pana Canoniera z plecakiem Tamraca z przyczepionym Manfrotto, poza tym miał zgripowaną 20stkę z Tamronem którego potem wymienił na 70-200 f4. Wiem bo stał koło mnie jak się meczyłem żeby KITEm coś pstryknąć. Przyznać sie który to z kolegów?
Aha wrzuce ze trzy fotki wieczorkiem