wczesniej mozna bylo kupic bilety za 200pln - jak dla mnie taka kasa za franza ferdinanda, placebo, manu chao + mase innych zespolow nie jest wygorowana...Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Wersja do druku
wczesniej mozna bylo kupic bilety za 200pln - jak dla mnie taka kasa za franza ferdinanda, placebo, manu chao + mase innych zespolow nie jest wygorowana...Cytat:
Zamieszczone przez muflon
ojej, ojej. jak sie nie podoba, to przeciez jechac nie trzeba... :)
Byl ktos moze na festiwalu? Czy rzeczywiscie sprawdzali jaki aparat sie wnosi?
Cytat:
Zamieszczone przez Bilu
Hello :)
byłem na tym festiwalu i wlazłem z najlepszym chyba dozwolonym sprzętem czyli Canon S1 ;).. gość zapytal czy coś mam to powiedzialem ze aparat i czy mam pokazać - TAK.. zaczął drapać nadruk 3,2 Mpix bo myślał że naklejka ale nie było jak - musiał mnie wpuścić :D...
no a teraz trochę faktów.. biorąc pod uwagę to że przejechałem 1050 km w jedną stronę na ten festiwal to miałem ze sobą w plecaku (30 l) trochę ubrań, gdzie SPOKOJNIE mógł być ukryty jakiś bardziej złożony mechanizm miż moja S1 ;).. gosc tylko z zewnatrz probowal ustalic co jest w plecaku (miękko ;))
...poza tym stojąc elegancko pod sceną, i gdy już nakrecilem pare filmów i masę zdjęc to w pewnym momencie ochrona zaczela upominać tych co robia zdjecia, że nie wolno itp.. mi gosc chcial zabrać karte ale nie dałem mu :P...
..chodzi o to, że można sobie robic fotki na imprezie, ale nie wolno rejestrować samego koncertu - szczerze mówiąc to to olałem... a moje zdjecia to dowód na to że można śmiać się organizatorom w twarz :-D ...
to zapodaj jakies fotki :)
jasneCytat:
Zamieszczone przez Bilu
no i co tylko ja byłem na Heinekenie z tego forum??? <rozczarowanie>
a co powiecie o tych zdjęciach???
ja tez bylem, ale watpie zeby zdjecia sie spodobaly... :P
http://gorczakowski.net/galerie/agatowe/
no pewnie nie tylko Ty, ja też byłem :-) ale bez aparatu, nie przepadam za robieniem fotek na koncertach, a poza tym pilnowanie aparatu psuje mi zabawęCytat:
Zamieszczone przez blue7
bylem - impreza swietna....