@Jacek_Z wybitnie wiele osób i samo forum cie drażni. Może po prostu skorzystaj z własnych rad i tu nie zaglądaj? Mamy tu w porządku moderatorów, radzą sobie świetnie bez twojej obecności.
Wersja do druku
@Jacek_Z wybitnie wiele osób i samo forum cie drażni. Może po prostu skorzystaj z własnych rad i tu nie zaglądaj? Mamy tu w porządku moderatorów, radzą sobie świetnie bez twojej obecności.
Młodzież na moderatorów! :)
Pewną ułomnością naszego forum wydaje się piętno dość licznej grupy 50+. Młodzieży zdarza się na to jawnie narzekać - pewnie słusznie.
Na marginesie: swoistym kolorytem C-B stały się osobiste wycieczki słowne do moderatorów - tego nie pochwalam.
Fajne forum to forum dobrze i aktywnie moderowane.
Generalnie fora anglojęzyczne są nieco bardziej rozpoznawalne, mają więcej użytkowników, z obserwacji bardziej przestrzega się tam zarzuconego tematu. Wątki nieatrakcyjne dla większości umierają samorzutnie (również z obserwacji tam w mało merytoryczne dyskusje mnie ludzi się wdaje albo administracja to zamyka)
To się nazywa ageizm.
Starzy na trumnę zbierać, a nie obiektywy czy inne eRy w zwapniałej głowie.
Ciekawe podejście kogoś, kogo "drażni" nasz rzekomy brak szacunku do Jana P.
Dlaczego ułomnością? Prawie już się zaliczam do tej grupy ale na co dzień staram się być bliżej grupy 30+ mimo wieku. Problemem jest brak kultury i co dla mnie całkowicie niezrozumiałe personalne walki osób których łączy ta sama pasja. Wiek ma najmniejsze znaczenie. Jeżeli chodzi o kolegę Jana to ja go podziwiam za kulturę i cierpliwość chociaż w wielu kwestiach się z nim nie zgadzam. Też nie pochwalam wycieczek do moderatorów, nieraz usuwali moje posty ale zaciskałem zęby i pisałem głupoty dalej
Takie coś się nazywa fotoreportaż. Trudne słowo? Niektórzy zapomnieli, że coś takiego w ogóle istnieje, a pojedyncze zdjęcie nie jest fotoreportażem :mrgreen:
Poza tym Wy nie musicie tego oglądać tak samo, jak nie musicie zaglądać do wątku JP, ani tym bardziej się w nim udzielać.
Nikt tu niczego nie musi, chociaż niektórzy chyba jednak muszą pluć jadem, bo by się nim sami udławili :mrgreen: