A dlaczego tak negatywnie? Może po prostu uczciwie i rzetelnie załatwia reklamację. Awarie się zdarzają; było w oryginalnym opakowaniu producenta, to co miał wiedzieć.
Wersja do druku
Dokładnie. Wysyłał wadliwy sprzęt wiedząc, że zaraz będzie musiał płacić za dodatkowe przesyłki?
W znanej sieci rtv na M [emoji4]
Ale mam do nich pecha bo to już druga rzecz, ktora idzie na reklamacje, poprzednio mibox zawiesil sie po 3mscach (dostalem nowy).
Najważniejsze, że bez problemu załatwili sprawę.
Nowy zakup. Obiektyw RF 85mm f2.0 macro. Co ciekawe kupiłem używany, ale można rzec, że nowy obiektyw. Kupowany był za... 2800zł 22.02.2023 a ja dałem spoooooooro mniej niecały miesiąc później :) Tak zwany "dobry deal"
Załącznik 11095
Przyejchał kurier, dał nową lornetkę, zabrał starą. Nowa jak najbardziej ok. W porównaniu do taniego Bushnella 12x25 to jakiś kosmos w polu widzenia i jasności. No i w końcu mogę patrzeć przez okulary.
Kupiłem sobie oryginalny grip canona do Rki BG-E22 w morele, sprzedawca foto kołodziej. Robię dużo kadrów pionowych ostatnimi czasy i dobra cena mnie skusiła.
Jedyne żółte co kupiłem to Nikon 10x50 Action EX CF. Od lat w świetnej kondycji, mimo intensywnego użytkowania. @cauchy - jak chcesz robić amatorskie obserwacje nieba np. Księżyca, to polecam kupić do tego uchwyt statywowy. Pomiędzy okularami jest zaślepka, którą ściągasz i tam jest gwint. Jest mega różnica w komforcie obserwacji.