Podoba mi się kolorystyka a'la ORWO :-) Pasuje do klimatu fot :-)
Wersja do druku
Podoba mi się kolorystyka a'la ORWO :-) Pasuje do klimatu fot :-)
Warszawa-Praga to moje miejsce,
Tu się urodziłem i tu pewnie zginę.
Swietne ujęcie tematu choć niekompletne oczywiście.
Jesteś z Pragi? Masz może drugą połowę lipca wolną? Jeśli tak chętnie bym się umówił na jakiś plenerek ze znawcą tematu. Cieszę się, że wam się fotki spodobały, szczególnie że miałem poważne wątpliwości co do kolorystki.
Robisz niezłe fotki kolego .... Mam pytanie czy wszystkie były robione kitem ? nawet Góraszka ....
A co do spotkania to muszę się zastanowić ... 21.07 wylatuje go Grecji a wcześniej też mam sporo zajęć ale nie mowię nie .... pomyślimy....
Cała Góraszka była robiona pożyczoną 200mm 2.8 USM L. Gdzieś pisałem wcześniej o tym. Co do tych pierwszych fot, to 1,2,5 były robione Kitem, natomiast tulipanki pożyczonym Canonem 100 mm 2.8 Macro-tak samo jak gołąbek. Praga+portety to KIT. Praga i ten pierwszy portet oczywiście z odrobiną obróki w kompie były;)
A mi dla odmiany z tych fotek podobają się najbardziej dwie ostatnie, gdzie widać sporo dymku ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Zigi
Muflon-fotki dzięki tobie zrobione:) Pierwsze raz fotografowałem fotki, wg twojej Lekcji na CB. Wielkie dzięki!
PS.
Koniec tematu samolotów. Teraz komentujemy Pragę-wy mi wyrzucacie co jest źle, ja się bronię i obiecuje, że następne fotki będą lepsze:p
Jakby nie było to, twoje fotki (te ostatnie) różnią się od prezentowanych na CB. Mają coś........Cytat:
Zamieszczone przez mungo
pozdr Robert
Moja dziewczyna jest z Pragi od urodzenia (Jagiellonska/Okrzei) ... moze ja wyciagne kiedys na zwiedzanie by pokazala to i owo... a jeszcze lepiej jej ojciec :)
mungo, gdzie robiles 1. :?: