Ja się piszę, ale raczej przy ok 20 niż 10 sztukach. Koszty dodatkowe do podziału to 65 USD
Wersja do druku
Ja się piszę, ale raczej przy ok 20 niż 10 sztukach. Koszty dodatkowe do podziału to 65 USD
Zawsze to wyjdzie sporo mniej niż to co wylicytowano za tą przejściówkę obecną teraz na Allegro (już ponad 100USD). Swoją drogą, jeśli po tyle miałyby być ceny tego sprzętu, to ciekawe dlaczego nikt nie sprowadził większej ilości coby opchnąć ludzikom.Cytat:
Zamieszczone przez Kolaj
ale ja głupi jestem...w końcu zakumałem w jaki sposób działa to potwierdzenie ostrości....
Skąd wiesz, że Perfectcom nie sprowadził i wystawi następny zaraz, jak tylko sprzeda ten? Jakby wystawił jednocześnie więcej, to zarobiły na nich mniej - proste jak drut.Cytat:
Zamieszczone przez Peri Noid
ja mam zwykłą przejściówkę M42/EOS (w postaci metalowego piedzionka). I jesli mam być szczery to moje obiektywy M42 (w tym znakomity Sonnar 200mm f:dwa koma osiem) dają foty sredniej jakości - krótko - nieostre. nie wiem - może jakieś gówno kupilem...
to może zapisy ??
Może nie umiesz ustawić tej ostrości? :) Ja nie umiem (w 350D wizjer jest do ****), dlatego zamówiłem sobie "potwierdzacz" :) i teraz wszystko jest ok :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Jelly_tom
chyba będę musiał zrobić to samo. :(
Nie wiem. Ale myślę, że niedługo się dowiemy - ta aukcja już powoli dobiega końca :)Cytat:
Zamieszczone przez Kolaj
na 100% będą
przed chwilą spostrzegłem cenę jaka uzyskał ten bajer na allegro - 500 zl hmm Perfectcom zrobił b.dobry interes