Odp: 6D Mark I na początku 2019r. - czy warto?
Nie rozpisując się: Choice-supportive bias :mrgreen:
mogę powiedzieć tylko tyle - jeśli ktoś z taką matrycą jak w 6D nie potrafi zrobić dobrego zdjęcia to ja nie mam pytań :mrgreen: i doradzam zmianę pasji
Cytat:
Zamieszczone przez
mirror
mogę powiedzieć tylko tyle - jeśli ktoś z taką matrycą jak w 6D nie potrafi zrobić dobrego zdjęcia to ja nie mam pytań :mrgreen: i doradzam zmianę pasji
No ale sam powiedz - jak tu takim aparatem zrobić zdjęcie, jeżeli w wizjerze nie widać jaki będzie efekt finalny? Przecież to nie tylko o tą matrycę chodzi, ale też o ten archaiczny wizjer optyczny, który w ogóle nie nadaje się do fotografowania.
Cytat:
Zamieszczone przez
mirror
Można to wydrukować, oprawić i powiesić na ścianie:)
Cytat:
Zamieszczone przez
michalko
Dla mnie mogli być dać lepszy wyświetlacz w C5Dc i body idealne. Tak to jest bardzo dobre.
Prawda.. ale brakuje iso. Co prawda najwyższe natywne (iso1600) jest spoko używalne, ale jednak niskie. Do kłapania w dobrym swietle czy z lampami 5d jest nadal doskonały.
Ps. No i tym laptopem z 2009, co to ktoś wspominał, można rawy wołać [emoji6]
Pozdrawiam!
wysłano z FRD-L19 przy użyciu Tapatalka
Można ;) stary lapek, ale może :)
ps
Może ktoś nie słyszał - a chciałby może się dołożyć - zapełnijmy ostatnią puszkę Pana Prezydenta dla WOŚP https://www.facebook.com/donate/7858...8566452214988/
https://www.tvn24.pl/ostatnia-puszka...ohqJF1N4zIDsT8
Cytat:
Zamieszczone przez
tomfoot
No ale sam powiedz - jak tu takim aparatem zrobić zdjęcie, jeżeli w wizjerze nie widać jaki będzie efekt finalny? Przecież to nie tylko o tą matrycę chodzi, ale też o ten archaiczny wizjer optyczny, który w ogóle nie nadaje się do fotografowania.
tym jednym tekstem kasujesz jakieś tysiące świetnych zdjęć historii fotografii.
zresztą trzeba było pisać i być aktywnym przed moim zakupem, przecie pytałem, czy warto czy nie.
Cytat:
Zamieszczone przez
tomfoot
szkoda, że już kupiłem 6d i robię nim świetne zdjęcia..jakbym wiedział wcześniej, że się nie da to bym został przy 450d
Róbta zdjęcia w ciemno i się nie martwić!
Dobra! Żeby iść z duchem czasu, to zaklejam wizjer, włączam lv i jazda!