dla mnie jest i raczej nie znajdziemy w tej kwestii kompromisu ;)
a trend kompromitowania nacjonalizmu nie zaczal sie ani dzis, ani 16 lat temu, tylko duzo wczesniej.
EDIT: co do Twojego editu, Tomasz, to calkowita zgoda ;)
Wersja do druku
dla mnie jest i raczej nie znajdziemy w tej kwestii kompromisu ;)
a trend kompromitowania nacjonalizmu nie zaczal sie ani dzis, ani 16 lat temu, tylko duzo wczesniej.
EDIT: co do Twojego editu, Tomasz, to calkowita zgoda ;)
Chyba Ci się coś pomyliło-to nie ja używam uogólnień i epitetów typu "ćwierćinteligent"-więc nie przerzucaj odpowiedzialności za swoje słowa na mnie!Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Daruj sobie ironię.Cytat:
Nie użyłem określenia "należy coś zrobić". Nie wkładaj w moje usta słów, których nie powiedziałem. W mojej wypowiedzi nie nawoływałem również, aby(wolność słowa) "ograniczyć do właściwych mediów"-znowu przypisujesz mi słowa,których nie napisałem.Cytat:
Czytaj dokładnie wypowiedzi, zanim znowu...kulą w płot.
Dla mnie EOT
Nie bardzo potrafię sobie wyobrazić, w jaki sposób mój tekst jest obrażliwtm uogólnieniem, a Twój nie... Cóż, taka optyka. Może z ćwierćinteligentem przesadziłem, tą gazetę czyta też sporo półinteligentów :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez dixi2006
To nie była ironia. Jeśli prawdą jest co napisałeś, to nie zaliczam Cię do tej grupy, o której piszę. Zwróć uwagę na konstrukcję logiczną mojej wypowiedzi i spróbuj znaleść jakiś kwantyfikator w niej.Cytat:
Daruj sobie ironię.
A czy ja napisałem, że to twoje słowa? Do cytowania twoich używałem tagów /quote/ więc chyba łatwo je odróżnić?Cytat:
Nie użyłem określenia "należy coś zrobić". Nie wkładaj w moje usta słów, których nie powiedziałem. W mojej wypowiedzi nie nawoływałem również, aby(wolność słowa) "ograniczyć do właściwych mediów"-znowu przypisujesz mi słowa,których nie napisałem.
Czytaj dokładnie wypowiedzi, zanim znowu...kulą w płot.
tiaaa, w prywatnej to Cie faktycznie nikt nie obleje ...:mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Il fuoco
w końcu wiesz za co płacisz... smutne
A może byście politykierzy zmienili forum! rzygać sie chce od tych wszystkich politykierskich rewelacji. Proponuje oczyscic to forum z tego politycznego szamba. To forum dotyczy czegoś innego! tak więc proszę bez polityki! Niech nie psuje ona relacji kolezeńskich przez (jak tu pokazano) skrajnie różne poglady polityczne! Wzywam do zajecia sie tym do czego to forum zostało załozone! Zeby bez konsekwencji dyskutować o polityce najpierw należy do demokracji "dorosnąć". Tak więć ad-rem Panowie!
to Hydepark czyli rozmowy o wszystkim, to raz. dwa, widzac tytul takiego watku mozna chyba powstrzymac sie od klikania i oszczedzic sobie nerwow...Cytat:
Zamieszczone przez januszP.
kolezenskie relacje tak samo "psuje" watek analog vs. cyfra... ludzie sa rozni, to normalne.Cytat:
a ile trzeba miec lat, zeby "dorosnac" do demokracji? :lol:Cytat:
nikt tu na noze nie walczy, co najwyzej padnie ostrzejsze slowo. przez kabelek wiecej sobie zrobic nie mozemy :mrgreen:
To mnie właśnie zawsze zastanawia. Obrażać to my ale nie nas! Ale to wskazuje na pewną jednak bezrefleksyjność, że się posłużę eufemizmem. No chyba, że to taka walka o "pluralizm" czyli istnienie jedynej słusznej doktryny postępowej.Cytat:
Czy Ty aby właśnie nie obrażasz Tomka? ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Raff
Proszę mi tu nie siać szumu informacyjnego ;) ISO 100 wskazane :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez muflon
hihi, o tak, tak ... Tomek - Ty eufemisto jeden Ty ;-))Cytat:
Zamieszczone przez muflon
<beer>