Spam booty znowu atakuja. Akurat mbank i pko to sie syf zrobil a nie konta osobiste
Wersja do druku
Spam booty znowu atakuja. Akurat mbank i pko to sie syf zrobil a nie konta osobiste
Ja przez wiele lat miałem konto w BZ WBK, ostatnie konto które miałem to było to reklamowane przez Chucka Norrisa, nie pamiętam jak się nazywało. Niestety bank po troszku zaczął sobie doliczać prowizje i inne drobne opłaty za wszystko. Bodźcem do zmiany konta była informacja że zlecenia stałe tez maja być płatne. Przeniosłem się do PKO BP, gdzie konto naprawdę mam za darmo, z tym że płacę prowizje za wypłaty z obcych bankomatów, czego jednak do tej pory ani razu nie wykorzystałem, bo bankomat PKO BP mam niedaleko biura.
Mbank polecam ;)
Ze swojej strony polecam NestBank.
Myślę, że każdy będzie polecać konto w banku w którym ma takowe. Tak naprawdę w każdym banku są różne oferty, które przypasują każdemu indywidualnie. Nie ma co pytać - każdy bank ma swoją ofertę na stronie internetowej.
To zabawne, że ktoś się rejestruje tylko po to, aby odpowiedzieć w takim wątku :D marketing szeptany hehe
Osobiście przerobiłem banki: ing, nest, t-mobile, pko i w sumie każdy z tych banków ma coś za uszami. Najbardziej chyba wkurzył mnie t-mobile bo wydali nową wersję swojej strony do bankowości online i usunęli możliwość pobierania transakcji w txt lub csv. Tragedia... To są te detale, bo tak z grubsza oferty niewiele się różnią
Cześć @karlo fajnie, że zarejestrowałeś się i odpowiedziałeś w takim wątku :D zabawny jesteś :D
Mam w Milenium, i jestem bardzo zadowolony.
Obecnie w PKO, nie mam zastrzeżeń.