Odp: był ambasadorem i stracił wiarę
Gula skacze i tyle, Wam nikt nie płaci czy nie podsyła demo sprzętu do testów. Więc nie wiem czemu macie do
Typa pretensje. Załatwcie sobie taki deal i będziecie happy :)
Cytat:
Zamieszczone przez
7four
Gula skacze i tyle, Wam nikt nie płaci czy nie podsyła demo sprzętu do testów. Więc nie wiem czemu macie do
Zauważ jednak jaką podaje motywację swojej decyzji.
Z grubsza "nie będę ludziom wciskał dziadostwa, idę popularyzować sprzęt najlepszych"
jp
Cytat:
Zamieszczone przez
jan pawlak
Z grubsza "nie będę ludziom wciskał dziadostwa, idę popularyzować sprzęt najlepszych"
jp
Kolo sie zachowuje jak nasza totalna opozycja. Kasy malo dostal, przyklad dr5000. Promuja olka a zdjecia robia nikonami. Nawet po sony pojechali.
Koleś wciska ludziom kit za pieniądze, to się dzieje w wielu branżach nie tylko foto. Koleś zmienił robotę - to też raczej na porządku dziennym się dzieje. Robiąc to drugie publicznie, zdemaskował się z tym pierwszym i tyle.
Cytat:
Zamieszczone przez
jan pawlak
Z grubsza "nie będę ludziom wciskał dziadostwa,
Gdyby to była powszechna motywacja to praktycznie cały handel światowy szlag by trafił
Cytat:
Zamieszczone przez
7four
Coś mam wrażenie, że to koledze najbardziej gula skacze, a nie tym "innym" ...;).
Cytat:
Zamieszczone przez
jan pawlak
:lol:
Nie no rozwaliłeś system tym stwierdzeniem. Ja bym jednak proponował szukać tych "motywacji" w postaci zadrukowanych na zielono papierków ;).
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
Coś mam wrażenie, że to koledze najbardziej gula skacze, a nie tym "innym" ...;).
:lol:
Nie no rozwaliłeś system tym stwierdzeniem. Ja bym jednak proponował szukać tych "motywacji" w postaci zadrukowanych na zielono papierków ;).
Więcej wiary w ludzi !
jp
Cytat:
Zamieszczone przez
jan pawlak
Więcej wiary w ludzi !
jp
Wiara tu nie ma nic do rzeczy. Wiadomo jak działa marketing firm i jaka jest wiarygodność przekazu od takich ludzi. 8-)
Cytat:
Zamieszczone przez
jan pawlak
Więcej wiary w ludzi !
jp
"Dawno temu ja też zaufałem pewnej kobiecie, wtedy dałbym sobie za nią rękę uciąć. I wiesz co? I bym teraz ****a nie miał ręki". - Fred.
Co za bzdury w tym artykule - mam kilku znajomych, którzy się przesiedli na Olki z FF i świetnie sobie radzą.