Giełda jest niestety w niedziele o ile się orientuję.
A ja będe w Warszawie w tygodniu.
Wersja do druku
Giełda jest niestety w niedziele o ile się orientuję.
A ja będe w Warszawie w tygodniu.
a za ile chodzą te 135ki?
Kubaman. W interfoto.com.pl stoją po ok 3500 chyba. To są w/g mnie maksymalne pieniądze jakie mozna za niego dać. Ale to szkło nie należy do najtańszych... ani do tych średnio tanich stałek.
ale ja wiem :)
pytam, bo zazwyczaj kupuję sprzęt w USA i zapłaciłbym 950US, czyli mniej niż 3000PLN. Ale 500 stów różnicy aż takiej nie robi, a gdyby można jeszcze popróbować i dostać gwarancję :roll:
....Canon 135/2 USM L (n) 3600 zł
Canon 135/2 USM L demo (n/bp) 3200 zł.......
to jest wycinek ich cennika - zauważyłem pewnego razu zalogowanego użytkownika forum - zalogował się jako interfoto właśnie - moze zna to forum i spuściłby troszki ;). gwarancyję musi dawać jeśli chce to puścic w ludzi ;)
Lista uzytkownikow -> szukaj uzytkownikow -> "interfoto" :Cytat:
Zamieszczone przez zanussi
nazwa / ilosc postow / last visit
interfoto 0 24-04-2006
raty@interfoto.com.pl 0 Wczoraj
W profilu interfoto:
Zarejestrowany: 24-04-2006, brak www, adres email... znany 8) (trzeba kliknac na 'wyslij email" w panelu uzytkownika.
W profilu raty@interfoto.com.pl:
Zarejestrowany: 08-05-2006 , email - latwo sie domyslec jaki :roll: .
Dzięki Vitez. Czyli gdzieś tam się przewinął. Podejżewam, że najczęściej odwiedzane działy to u niego "Giełda" a w szczególności "Kupię" ;)
To jak tam prócz "Stodoły" nie ma w Wa-wie rzadnego sklepu ze
sprzętem foto (jak w temacie) Canon-a?
Już dwa razy dostałem od "www.interfoto.com.pl" maila zaraz po moich ogłoszeniach w dziale "kupię" :-DCytat:
Zamieszczone przez zanussi
Ha... ja też.... każda droga jest dobra - sam bym tak robił mając taki interes - teraz trzeba wyjść do klienta bo sam nie zawsze wie czego chce i gdzie co jak itp ;)